Hoe U Anonieme Gebruikers Kunt Vinden Op "Ask" En Ask.FM

Inhoudsopgave:

Hoe U Anonieme Gebruikers Kunt Vinden Op "Ask" En Ask.FM
Hoe U Anonieme Gebruikers Kunt Vinden Op "Ask" En Ask.FM

Video: Hoe U Anonieme Gebruikers Kunt Vinden Op "Ask" En Ask.FM

Video: 📞 How to get a Free USA phone/Получи бесплатно телефонный номер в США 📱 2022, November
Anonim

Sprashivay.ru en Ask.FM zijn populaire internetbronnen waar gebruikers elkaar anoniem vragen kunnen stellen. Het zal niet mogelijk zijn om anonieme namen met 100% nauwkeurigheid te herkennen, maar er zijn manieren om de identiteit te achterhalen van de persoon die de vraag heeft gesteld met behulp van eenvoudige logica en observatie.

U kunt logischerwijs anoniem te weten komen
U kunt logischerwijs anoniem te weten komen

instructies:

Stap 1

Bedenk goed wie van je vrienden en kennissen je deze of gene vraag zou kunnen stellen. Als je een link naar je profiel op je sociale-mediapagina hebt geplaatst, zullen mensen uit je sociale kring daar hoogstwaarschijnlijk als eerste naartoe gaan.

Stap 2

Besteed aandacht aan het onderwerp van de vraag. Onthoud of er iemand onder uw kennissen is die het met de grootste waarschijnlijkheid zou kunnen vragen. Misschien heeft een van hen al interesse getoond in bepaalde momenten in je leven, en zodra je een link naar je "Ask"- of "Ask.FM"-profiel plaatste, haastte hij zich onmiddellijk om je anoniem een ​​vraag te stellen.

Stap 3

In sommige gevallen kunt u de anonieme namen op "Ask" en "Ask.FM" gemakkelijk herkennen als u goed kijkt naar de structuur van de vraag - deze is in hoofdletters of hoofdletters geschreven, of het spel- en andere fouten bevat, of de nodige leestekens ontbreken, hoe zit het met spaties tussen woorden. Lees recente e-mails met je vrienden en vergelijk ze met hoe de vraag is opgebouwd. U zult waarschijnlijk overeenkomsten vinden met de aard van de brief van iemand die u kent.

Stap 4

Onthoud of je een link naar je profiel hebt achtergelaten op sites, forums of sociale netwerken. Bestudeer degenen die op de link hebben gereageerd of uw bericht "leuk" hebben gevonden. Misschien was het een van hen die u een vraag stelde.

Stap 5

Probeer de anonieme gebruikers op "Ask" en "Ask.FM" te herkennen, onthoud aan welke gebruikers u zelf vragen heeft gesteld over deze bronnen, zonder uw naam te verbergen. Misschien heeft een van hen je een anonieme vraag gesteld, maar qua onderwerpen lijkt het op wat je al hebt gesteld.

Populair per onderwerp