Hoe U Uw Yandex.Wallet Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Yandex.Wallet Kunt Vinden
Hoe U Uw Yandex.Wallet Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Yandex.Wallet Kunt Vinden

Video: Как привязать PayPal к Яндекс - вывод с Яндекс Толока на PayPal 2022, November
Anonim

Yandex.Wallet is een van de veiligste en meest veelzijdige manieren om te betalen voor goederen en diensten, en om geld op te slaan op het netwerk. Elke gebruiker van de Yandex-service heeft de mogelijkheid om een ​​Yandex.Wallet te maken.

Hoe u uw Yandex.Wallet kunt vinden
Hoe u uw Yandex.Wallet kunt vinden

instructies:

Stap 1

Start uw browser en open de Yandex-website (www.yandex.ru). Log in op de site met de login en het wachtwoord van de eerder geregistreerde mailbox om toegang te krijgen tot alle Yandex-services. Nadat u bent ingelogd met uw gebruikersnaam, verschijnt een kolom met het label "Mail" aan de linkerkant van de pagina. In deze kolom wordt de status van uw mailbox weergegeven (het aantal ongelezen brieven), en direct onder deze regel staat een link met het opschrift "Geld". Klik op deze link om uw Yandex.Wallet in te voeren.

Stap 2

Als u geen Yandex-account hebt, moet u een mailbox registreren om Yandex.Wallet te vinden. Zorg ervoor dat u bij het registreren van e-mail uw volledige naam en achternaam vermeldt, evenals een unieke gebruikersnaam (login). Bedenk daarnaast een wachtwoord voor de mailbox en maak een geheime vraag die dient om het wachtwoord te herstellen als het verloren is. Voor extra veiligheid bij het registreren, schrijft u een extra e-mail die van u is, evenals uw mobiele telefoonnummer voor sms-meldingen en wachtwoordherstel indien nodig. Nadat u de gegevens hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Registreren".

Stap 3

Nadat je je mailbox hebt geregistreerd, begin je met het maken van Yandex.Wallet. Open hiervoor de projectpagina "Yandex.Money" en klik op de link "Open een account in Yandex.Money". Bedenk voordat u uw eigen e-wallet aanmaakt een betalingswachtwoord dat dient om elke transactie met betrekking tot geld te bevestigen, een herstelcode om de accountbeveiliging te garanderen in het geval van verlies van uw betalingswachtwoord, uw geboortedatum en uw mobiel telefoonnummer. Nadat u op de knop "Een account openen" hebt geklikt, gaat u naar uw Yandex.Wallet-pagina, die een uniek nummer krijgt.

Populair per onderwerp