Hoe Systeem Te Herstellen32

Inhoudsopgave:

Hoe Systeem Te Herstellen32
Hoe Systeem Te Herstellen32

Video: Hoe Systeem Te Herstellen32

Video: Hoe Systeem Te Herstellen32
Video: Windows 10: herstelopties 2024, Mei
Anonim

System32 is een van de belangrijkste systeemmappen van het Windows-besturingssysteem. Het per ongeluk verwijderen van een map of een van de onderdelen ervan kan leiden tot verschillende storingen en zelfs een systeemcrash. In deze situatie moet u dringend actie ondernemen en de verloren bestanden herstellen.

Hoe systeem te herstellen32
Hoe systeem te herstellen32

instructies:

Stap 1

Onderzoek de aard van de fouten die zich voordoen. Als er tijdens het werken met het systeem regelmatig berichten verschijnen over het probleem van het vinden van een bepaald systeembestand, probeer deze dan zelf te herstellen. Onthoud of noteer de namen van de ontbrekende onderdelen en probeer ze te downloaden van internet, bijvoorbeeld van de Microsoft-website. U kunt de bestanden die u nodig hebt ook vinden op de installatieschijf van het besturingssysteem. Verplaats ze naar de juiste map en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Als een van de bestanden in de map system32 fouten veroorzaakt, hoewel ze op hun plaats staan, vervang ze dan door nieuwere versies met dezelfde naam door ze te downloaden van de hierboven beschreven bronnen. Het is raadzaam om de oude versies vooraf op te slaan in een aparte map om zo de vorige waarden te herstellen als er iets misgaat.

Stap 3

Voer een systeemherstel uit. Ga naar Start - Alle programma's - Accessoires - Systeemwerkset en open de herstelservice. Geef het noodzakelijke terugdraaipunt op wanneer er geen huidige problemen in het systeem waren en voer de bewerking uit. Na een tijdje zal de computer opnieuw opstarten en per ongeluk verwijderde of verloren bestanden worden hersteld.

Stap 4

Een complexere operatie is om een volledig verloren system32-map te herstellen. In dit geval weigert het systeem meestal op te starten en verschijnt er een foutmelding op het scherm. Start uw computer opnieuw op en ga naar BIOS-instellingen om te kiezen hoe u uw computer wilt opstarten vanaf cd-rom.

Stap 5

Plaats de Windows-installatieschijf in het station en start opnieuw op. Selecteer in het menu dat verschijnt "Systeemherstel" en ga terug zoals hierboven beschreven. Als het herstellen niet het gewenste resultaat oplevert, installeert u het systeem opnieuw. U kunt de optie "Update" selecteren, in dit geval worden al uw gegevens en instellingen in hetzelfde formulier opgeslagen.

Aanbevolen: