Hoe Het Systeem Te Herstellen In XP

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Herstellen In XP
Hoe Het Systeem Te Herstellen In XP

Video: Hoe Het Systeem Te Herstellen In XP

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Opnieuw instellen van een vergeten wachtwoord van Windows (NT, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, Serve 2023, Januari-
Anonim

Een groot aantal gebruikers heeft minstens één keer te maken gehad met verschillende problemen met Windows-besturingssystemen. In de meeste gevallen worden OS-storingen gecorrigeerd door een eerdere systeemstatus te laden.

Hoe het systeem te herstellen in XP
Hoe het systeem te herstellen in XP

Het is nodig

Windows XP-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Het proces van terugkeren naar een specifiek controlepunt wordt herstel genoemd. Wanneer u met Windows XP werkt, zijn er verschillende basismethoden om de bedrijfsstatus van het besturingssysteem te laden. Probeer eerst standaardtools te gebruiken waarvoor geen extra programma's nodig zijn.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op door een abnormale afsluiting uit te voeren. Meestal moet hiervoor op de Reset-knop op de systeemeenheid worden gedrukt. Wacht tot het menu verschijnt met de beschikbare opstartopties van Windows XP.

Stap 3

Markeer Veilige modus en druk op Enter. Wacht 2-3 minuten totdat de geselecteerde modus is geladen. Open het menu Start en plaats de muisaanwijzer op het veld Alle programma's.

Stap 4

Selecteer "Geavanceerd" en ga naar het menu "Systeemhulpprogramma's". Open het item "Systeemherstel". Selecteer na het openen van een nieuw venster het item "De vorige staat van de computer herstellen".

Stap 5

Klik volgende". Het volgende menu toont de kalender met de gemarkeerde data. Selecteer de dag waarop het gewenste checkpoint is aangemaakt. Klik op de knop Volgende en wacht tot de computer opnieuw is opgestart.

Stap 6

Selecteer nu "Normaal opstarten" en zorg ervoor dat het besturingssysteem werkt. Als deze methode niet helpt, gebruik dan de Windows Recovery Console. Om dit te doen, selecteert u het juiste item in het menu met opstartopties.

Stap 7

Als er geen herstelconsole is, plaatst u de opstartdiskette van Windows XP in de schijf en voert u deze functie uit.

Stap 8

Typ na het openen van de Windows-opdrachtprompt fixboot en druk op Enter. Nadat u hebt bevestigd dat de service is gestart en de opstartbestanden succesvol heeft geconfigureerd, voert u het fimbr-commando in.

Stap 9

Start uw computer opnieuw op door exit in de herstelconsole te typen. Selecteer "Windows normaal starten".

Populair per onderwerp