Hoe Een Stuurprogramma Op Een Monitor Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Op Een Monitor Te Installeren
Hoe Een Stuurprogramma Op Een Monitor Te Installeren

Video: Hoe Een Stuurprogramma Op Een Monitor Te Installeren

Video: Hoe Een Stuurprogramma Op Een Monitor Te Installeren
Video: Easily Install Display Driver for your Laptop/PC Windows 10/8.1/7 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om hardwarestuurprogramma's te installeren. Meestal gebruiken ze schijven die bij specifieke apparaten zijn geleverd, of nemen ze hun toevlucht tot extra programma's.

Hoe een stuurprogramma op een monitor te installeren
Hoe een stuurprogramma op een monitor te installeren

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Stuurprogramma's voor monitoren bevinden zich in de regel op schijven die zijn geproduceerd door de fabrikant van deze schermen. Plaats deze schijf in uw dvd-station en wacht tot het autorun-menu wordt geopend. Selecteer "Stuurprogramma's installeren" of Stuurprogramma's installeren. Volg het stapsgewijze menu van het installatieprogramma. Start uw computer opnieuw op om de installatie van de vereiste componenten te voltooien.

Stap 2

Soms kan de driverschijf ontbreken. In dergelijke gevallen is het raadzaam om de benodigde bestanden te downloaden van de websites van monitorfabrikanten. Open de gewenste internetservice en ga naar het menu "Driver Download" of "Support Center". Selecteer uw weergavemodel en download het voorgestelde programma of de voorgestelde bestanden.

Stap 3

Als u het exe-bestand hebt gedownload, voer het dan uit en installeer de benodigde stuurprogramma's. Als de gegevens in een archief zijn opgeslagen, pak ze dan uit in een aparte map met behulp van WinRar- of WinZip-programma's. Open Apparaatbeheer en zoek uw monitor in de hardwarelijst. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer het item "Stuurprogramma's bijwerken" in het uitgevouwen menu.

Stap 4

Klik in het nieuwe venster op het item "Installeren vanaf een opgegeven locatie". Navigeer naar de map waar de gedownloade stuurprogramma's zijn uitgepakt. Wacht tot het proces van het bijwerken van de vereiste bestanden is voltooid.

Stap 5

Onthoud dat het uiterst belangrijk is om stuurprogramma's te installeren, niet alleen voor de monitor, maar ook voor de videokaart. Gebruik de beschreven methoden om de gewenste bestanden of software te vinden en te installeren.

Stap 6

Gebruik het programma Sam Drivers als u zelf de juiste bestandensets niet kunt vinden. Voer het uit en wacht tot de analyse van de aangesloten apparatuur en de selectie van de benodigde programma's is voltooid. Markeer de juiste kits en klik op de knop "Installeren". Start uw computer opnieuw op nadat het hulpprogramma is uitgevoerd.

Aanbevolen: