Een Foto Invoegen In Een Pak

Inhoudsopgave:

Een Foto Invoegen In Een Pak
Een Foto Invoegen In Een Pak

Video: Een Foto Invoegen In Een Pak

Video: Een Foto Invoegen In Een Pak
Video: Les 034 Photoshop tutorial - Logo of een tekstlogo in een foto plaatsen 2024, Mei
Anonim

Op internet vind je veel interessante en mooie sjablonen voor Photoshop, waarmee je al je foto's kunt combineren. Met sjablonen kun je jezelf in elke rol zien en elk kostuum passen, en sjablonen zijn een gebruikelijke en originele manier om kinderfoto's te versieren. Deze afbeelding zal een geweldige decoratie zijn voor een wenskaart en een fotoboek voor thuis. Het is gemakkelijk om een kant-en-klaar paksjabloon te combineren met je foto.

Een foto invoegen in een pak
Een foto invoegen in een pak

instructies:

Stap 1

Open hiervoor de gewenste sjabloon in PSD-formaat in Photoshop. Open ook een foto waarin uw gezicht of het gezicht van uw kind in de juiste hoek staat met dat van het pak in de sjabloon.

Stap 2

Vergroot voor het gemak de schaal van de foto en verwijder al het overbodige, zodat alleen het hoofd overblijft - gebruik hiervoor een selectietool (Lasso Tool, Pen Tool of Eraser Tool). Probeer alle contouren van het hoofd en de nek te herhalen met een fijne en heldere borstel om ze te verwerken.

Stap 3

Ruim de foto op, laat alleen het hoofd en de nek achter en selecteer vervolgens het resulterende gebied en kopieer het (Control-C). Gebruik de optie Toverstaf om te selecteren - klik op het achtergrondgebied rond het portret en verwijder vervolgens de geselecteerde achtergrond. Keer de selectie om en kopieer het portret. Plak het gekopieerde portret in het sjabloonbestand zodat het portret op een nieuwe laag verschijnt (Ctrl + V).

Stap 4

Gebruik het gereedschap Verplaatsen en de optie Transformeren om de positie en grootte van het portret te wijzigen, zodat het evenredig is met de sjabloon van het pak en qua grootte overeenkomt met het pak en de hoofdtooi. Pas de wijzigingen toe en verminder vervolgens de dekking van de portretlaag tot 60%.

Stap 5

Zoom vervolgens in en gebruik een fijne gum om de randen van de foto voorzichtig te wissen om de voltooide afbeelding er beter uit te laten zien. Breng de dekking terug naar 100%, kleur vervolgens de juiste kleur en veeg de randen van het portret uit om de scherpe randen een beetje te vervagen. Voeg de lagen samen. De sjabloon met een foto is klaar.

Aanbevolen: