Uw Gezicht Invoegen In Een Sjabloon In Photoshop

Inhoudsopgave:

Uw Gezicht Invoegen In Een Sjabloon In Photoshop
Uw Gezicht Invoegen In Een Sjabloon In Photoshop

Video: Uw Gezicht Invoegen In Een Sjabloon In Photoshop

Video: Uw Gezicht Invoegen In Een Sjabloon In Photoshop
Video: СОЧНОЕ ФОТО В PHOTOSHOP 2024, Mei
Anonim

Photoshop biedt gebruikers een groot aantal functies voor het aanpassen en bewerken van afbeeldingen. Vaak gebruikt het programma allerlei sjablonen waarin u foto's kunt invoegen met behulp van standaardbesturingselementen in het toepassingsvenster.

Uw gezicht invoegen in een sjabloon in Photoshop
Uw gezicht invoegen in een sjabloon in Photoshop

instructies:

Stap 1

Voordat u een foto invoegt, moet u een geschikte sjabloon kiezen. U kunt het PSD-bestand downloaden van internet of uw eigen selectie gebruiken. Nadat u een geschikt grafisch document hebt geselecteerd, opent u het in het programma met behulp van het item Bestand - Openen.

Stap 2

Sleep uw foto naar het toepassingsvenster en voer de procedure uit om het formaat van de afbeelding te wijzigen. Met behulp van de optie "Transformatie" (toetsenbordtoetsen Ctrl en T) kunt u de grootte van de foto wijzigen. Selecteer vervolgens je hoofd met de Selectietools - Elliptical Marquee Tool in het linker werkbalkvenster.

Stap 3

Druk na de selectiebewerking op de toetsencombinatie Shift, Ctrl en I om het gereedschap Omkeren ("Selectie" - "Omkeren") toe te passen en druk vervolgens op de Del-toets van het toetsenbord om het onnodige deel van de foto bij te snijden.

Stap 4

PSD-sjabloonbestanden hebben lagen die het bewerken van foto's gemakkelijker maken. Sleep de foto die u hebt ingevoegd naar het lagenpaneel in de rechterbenedenhoek van het programma, zodat deze overeenkomt met de achtergrond en vorm. Sleep hiervoor met de linkermuisknop de laag met je foto naar de gewenste positie.

Stap 5

Om het formaat van de foto opnieuw te wijzigen, gebruikt u het gereedschap Transformeren (Ctrl en T) opnieuw en wijzigt u het formaat van uw gezichtsafbeelding tot het gewenste resultaat, zodat het in de sjabloon past. U kunt onnodige elementen verwijderen met het gummetje in het linkerdeelvenster.

Stap 6

Nu moet je de teint in de sjabloon aanpassen. Druk op Ctrl en B op je toetsenbord of ga naar Afbeelding - Corrigeren - Afbeeldingsbalans. Gebruik de bovenste menubalk om de tonen die in de afbeelding worden gebruikt aan te passen aan de laag van je gezicht. Als u highlights wilt toevoegen of de helderheid van een afbeelding wilt aanpassen, is het gereedschap Ontwijken in de werkbalk hier om u te helpen.

Stap 7

Om het te verscherpen, drukt u op Shift, Ctrl en E (Lagen - Zichtbaar samenvoegen en vervolgens Afbeelding - Aanpassingen - Helderheid en contrast). Gebruik de schuifregelaars in het venster dat verschijnt om de juiste parameters aan te passen, waarna u het menu Bestand - Opslaan kunt gebruiken om de aangebrachte wijzigingen toe te passen. Het gezicht is in de sjabloon ingevoegd.

Aanbevolen: