Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon
Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Sjabloon
Video: Sjablonen installeren in Microsoft Word 2019 2024, April
Anonim

Fotomontage biedt u duizenden nieuwe mogelijkheden om met uw foto's en foto's van vrienden en kennissen te werken. U kunt honderden verschillende sjablonen voor fotomontage op internet vinden, zowel voor kinderen als volwassenen, en u kunt er gemakkelijk mee leren werken door uw foto's in kant-en-klare sjablonen te plaatsen. Dus hoe werk je met een kant-en-klaar sjabloon?

Een gezicht invoegen in een sjabloon
Een gezicht invoegen in een sjabloon

Het is nodig

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Veel gebruikers schrikken in de eerste plaats door het feit dat wanneer ze proberen de gedownloade sjabloon in psd-formaat te openen, ze niets anders zien dan een leeg grijs veld. Hoogstwaarschijnlijk zijn alle lagen in de sjabloon gewoon uitgeschakeld. Druk op de F7-toets of zet de lagen handmatig aan, voor elke regel in het venster met de lijst met lagen, plaats het oogpictogram met één klik.

Stap 2

Als alle lagen open zijn, en je ziet een kant-en-klaar sjabloon met een lege plek voor een gezicht, dan kun je de foto openen waarmee je gaat werken. Selecteer de foto zodat de positie van het hoofd en zijn hoek dicht bij de hoek en positie van het hoofd op de sjabloon liggen. Hoe minder u handmatig de positie van het gezicht corrigeert, hoe realistischer het beeld zal zijn.

Stap 3

Selecteer een selectiegereedschap - Lasso-tool of Rechthoekige markering, selecteer het vlak met een klein gebied eromheen en kopieer vervolgens naar een nieuwe laag. Sleep het snijvlak naar het sjabloonvenster.

Stap 4

Om het gezicht er evenredig uit te laten zien met de vorm in de foto in de sjabloon, opent u de opdracht Vrije transformatie en houdt u Shift ingedrukt om de verhoudingen te behouden en verkleint u het tot het gewenste formaat. Plaats vervolgens de bovenlaag tussen de andere lagen van de sjabloon zodat alle lagen elkaar correct overlappen. Als de sjabloon bijvoorbeeld een zendspoel gebruikt, moet de laag bovenop de nieuwe laag met het gezicht liggen, zodat de zendspoel deze overlapt. De kostuumlaag moet op zijn beurt ook je afbeelding overlappen.

Stap 5

Zorg ervoor dat het gezicht in de sjabloon past en er authentiek uitziet. Als dit niet is gebeurd, opent u de opdracht Vrije transformatie opnieuw en trekt u de elementen van de sjabloon naar elkaar toe, of omgekeerd, verplaatst u ze van elkaar af om de illusie van realisme te creëren.

Stap 6

Om de foto in zijn definitieve staat te brengen, verwijdert u, indien aanwezig, alle onnodige selectie-elementen rond het gezicht. Om dit te doen, voegt u een snel masker toe aan de gezichtslaag (Voeg een laagmasker toe) en schildert u voorzichtig over alle onnodige gebieden met een zwarte borstel, ze blijken verborgen te zijn.

Stap 7

Het blijft om de laatste hand te leggen - om kleurcorrectie van het gezicht uit te voeren, zodat het niet verschilt van de kleur van de huid van de persoon op de sjabloon. Open Niveaus en pas het kleurengamma handmatig aan.

Aanbevolen: