Software Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Software Wijzigen?
Software Wijzigen?

Video: Software Wijzigen?

Video: Software Wijzigen?
Video: Foscam VMS Software Instellingen wijzigen 2024, Mei
Anonim

Het vervangen van computersoftware is geen gemakkelijke taak. De eenvoudigste manier is om het besturingssysteem opnieuw te installeren. De software wordt meestal gewijzigd vanwege zijn veroudering, ontoereikendheid aan gebruikersverzoeken, onjuiste werking, enzovoort.

Software wijzigen?
Software wijzigen?

Noodzakelijk

distributies van programma's die u op uw computer wilt installeren

instructies:

Stap 1

Bepaal precies hoe je de software gaat vervangen - volledig met het besturingssysteem of gewoon een paar programma's opnieuw installeren.

Stap 2

Als u de computersoftware volledig wilt wijzigen, start u de computer opnieuw op, en wanneer u hem aanzet, drukt u op de Esc-toets, stelt u de instellingen in in het venster dat verschijnt om op te starten vanaf het diskettestation en slaat u de wijzigingen op.

Stap 3

Plaats de schijf van het besturingssysteem in het station. Wanneer het bericht "Druk op een willekeurige toets om vanaf cd op te starten" op de monitor verschijnt tijdens het opstarten van de computer, drukt u op een willekeurige toets en u ziet het Windows-installatiemenu. Lees de voorwaarden van de overeenkomst, accepteer de licentieovereenkomst en klik op "Volgende".

Stap 4

Selecteer de partitie om het besturingssysteem te installeren, selecteer de installatiemodus - met schijfformattering of het vervangen van bestanden. Houd er rekening mee dat bij het formatteren alle gegevens op de schijf worden vernietigd, dus u kunt deze beter van tevoren op verwisselbare media opslaan.

Stap 5

Volg de instructies van het installatiemenu van het besturingssysteem en voltooi alle noodzakelijke instellingen: voer de naam van de organisatie, de computernaam, het beheerderswachtwoord in, stel de tijdzone in en maak een Windows-gebruikersaccount aan.

Stap 6

Installeer stuurprogramma's op alle apparaten die beschikbaar zijn in de configuratie. Ze worden meestal bij de computer geleverd in de vorm van schijven. Installeer de software één voor één op het moederbord, de videokaart, het geluidsapparaat, modems, printers, camera's en meer.

Stap 7

Installeer een goed antivirusprogramma om het bestandssysteem van uw computer te beschermen tegen infecties en malware, zoals Norton, Nod of Kaspersky Anti-Virus.

Stap 8

Installeer de applicaties die u nodig hebt om te werken vanaf bestaande schijven of download ze van internet. Het is het beste om software-updates in te schakelen tijdens de installatie.

Stap 9

Als u slechts een paar toepassingen op uw computer gaat vervangen, open dan het "Configuratiescherm", ga naar het menu "Programma's toevoegen of verwijderen", zoek in de lijst de programma's die u wilt vervangen. Selecteer ze, klik op de knop "Verwijderen". Het verwijderingsproces kan enkele minuten duren. Start vervolgens uw computer opnieuw op en installeer de programma's opnieuw die u nodig hebt om te werken.

Aanbevolen: