Punto Switcher Gebruiken. Voordelen En Valkuilen Van Software

Punto Switcher Gebruiken. Voordelen En Valkuilen Van Software
Punto Switcher Gebruiken. Voordelen En Valkuilen Van Software

Video: Punto Switcher Gebruiken. Voordelen En Valkuilen Van Software

Video: Punto Switcher Gebruiken. Voordelen En Valkuilen Van Software
Video: Гениальная программа Punto Switcher 2024, April
Anonim

Je herkent dit programma van buiten gemakkelijk aan het karakteristieke "chik-chik" geluid. Het verscheen lang geleden en werd opgericht door Yandex-programmeurs. Wat is het punt?

Punto Switcher gebruiken. Voordelen en valkuilen van software
Punto Switcher gebruiken. Voordelen en valkuilen van software

De software herkent brabbeltaal automatisch en vertaalt dit in de gewenste taal. Maar niet altijd, ik zal hier verder over praten. Het belangrijkste doel is om jezelf te ontdoen van Ctrl + Shift wanneer je allemaal in de workflow bent. Hier typ ik een rapport over mijn studie of tik ik zelfs met een vriend op een sociaal netwerk, mechanisch kan ik beginnen met het schrijven van iets als "ghbdtn" en deze spreuk al op het elfde woord opmerken. Het blijkt dat ik mijn tijd heb verspild en het opnieuw zal moeten typen. En dan schrijf ik tegen mezelf, ik kijk niet naar het scherm - ik hoor "chik-chik" en ik begrijp dat de lay-out automatisch is veranderd.

Het belangrijkste pluspunt van het programma is duidelijk, maar laten we het nu hebben over de valkuilen. Slangen bijvoorbeeld. Als je graag verschillende niet-standaard woorden gebruikt, zul je hoogstwaarschijnlijk geen vrienden maken met punto. Of u moet de software in uw gebruikelijke taal leren. Volgende - wachtwoorden. Voer in het Latijn in, en Punto neemt en flipt naar Cyrillisch. Het werkt op de zenuwen.

Diagnose: Het programma is nuttig, maar niet voor iedereen. En als u gewend raakt aan de functies, de instellingen begrijpt, zult u uiteraard tevreden zijn. Maar er is nog een klein nadeel. Als je aan zo'n woordherkenning gewend bent, dan vergeet je op andere computers automatisch de lay-out te wisselen. Ja, ja, je komt zo te werken, je typt, en dan realiseer je je dat je een halve pagina in een onbekende taal hebt gestreept. Daarom heb ik het programma zelfs op mijn werk geïnstalleerd.

En tot slot zal ik je nog een functie van Punto Switcher vertellen. Dit is een dagboek dat alle memoires opslaat die je op het toetsenbord hebt getikt. Dit kan op twee manieren nuttig voor u zijn:

- of het bedrukte in de toekomst van pas komt (je hoeft niet zelf te sparen);

- als u lange tijd hebt getypt en vervolgens per ongeluk hebt geweigerd het bestand op te slaan.

In principe kun je prima zonder punto. Maar als je met verschillende talen omgaat en graag in het Engels correspondeert zoals ik, dan zal het programma erg handig worden en veel zenuwen besparen.

Aanbevolen: