Top 10 Handige Software Voor Mac En Windows

Inhoudsopgave:

Top 10 Handige Software Voor Mac En Windows
Top 10 Handige Software Voor Mac En Windows
Anonim

Review van de beste kwaliteit software voor macOS en Windows. Ze worden assistenten en zijn nuttig voor iedereen bij het dagelijkse gebruik van uw pc. Programma's nemen leidende posities in bij downloads en gebruikers-likes.

TOP 10 handige programma's voor Mac en Windows
TOP 10 handige programma's voor Mac en Windows

Softorino YouTube-converter 2

Het programma downloadt in een paar klikken elke video van YouTube in de hoogst mogelijke kwaliteit (en je kunt het selecteren in de instellingen), het op je pc opslaan of het converteren en automatisch naar je iPhone of iPad sturen in de Video-applicatie. Omdat het programma is gemaakt door de ontwikkelaars van WALTR 2, kan de video niet alleen via een bekabelde verbinding worden verzonden, maar ook via een Wi-Fi-verbinding. Er zijn geen advertenties en er zijn geen lange verwachtingen waarmee je wordt geconfronteerd bij het downloaden van video's, je kunt zelfs hele afspeellijsten downloaden, er is de mogelijkheid om audio uit YouTube-video's te extraheren, de converter is ideaal afgestemd op elke resolutie van de iPhone of iPad en kan daarom omgaan met zijn taak zonder kwaliteitsverlies. De meeste besparen ruimte op apparaten. Softorino YouTube Converter 2 is een echt cool hulpprogramma dat je bijna elke dag kunt gebruiken.

Fantastisch 2

Als u op zoek bent naar een alternatief voor de reguliere kalender, dan zult u nauwelijks iets perfecters en interessanters kunnen vinden dan Fantastical 2 voor Mac. Naast het hoofdvenster is er een compacte versie voor de menubalk. Het programma is altijd beroemd geweest om zijn herkenningsmechanismen bij het toevoegen van een nieuw evenement. Ze bepaalt de tijd, dag, stelt een herinnering in en wijst een categorie toe. Toegegeven, deze functie werkt tot nu toe alleen in het Engels. De ontwikkelaars beloven in de toekomst Russische lokalisatie toe te voegen. Uiteraard kunnen alle parameters van een gebeurtenis of taak handmatig worden toegevoegd. Je moet dol zijn op de informatieve opsommingstekens onder de cijfers, een lijst met alle evenementen, snel schakelen en beheren van kalenders, werken met categorieën en nog veel meer. Probeer Fantastical 2 zeker, vooral omdat het programma een gratis proefperiode heeft.

Bluestacks 3

Als je op zoek bent naar een geavanceerde Android-emulator op je pc, dan zul je waarschijnlijk niets beters vinden dan Bluestacks. Het programma is bijgewerkt naar de derde versie waarin het nog handiger werd om Android-games op een pc met muis en toetsenbord te spelen, ondersteuning voor hoge resolutie verscheen en de prestaties werden aanzienlijk verbeterd. U vindt games voor elke smaak in de nieuwe App Center-service, met uw beoordelingen, foto's en beoordelingen van applicaties van Google Play. Er was een vereenvoudigde beheerconfiguratie, chatten tussen gebruikers zoals in Steam en zelfs een multi-venster. En de ontwikkelaars hebben de mogelijkheid toegevoegd om uit te zenden op Twitch of Facebook. Dankzij Bluestacks slaag ik erin om games en programma's voor onze collecties te testen zonder een Android-gadget bij de hand te hebben. En het belangrijkste is dat Bluestacks een enorme community is met een forum, een geavanceerde FAQ en technische ondersteuning waarmee je bijna elk probleem in de kortst mogelijke tijd kunt oplossen. En het is allemaal gratis.

Paragon NTFS 15

Elke beginnende Mac-ontwikkelaar wordt geconfronteerd met beperkingen bij het werken met het Windows NTFS-partitieformaat. Alleen-lezen beschikbaar. NTFS voor Mac 15 van Paragon lost dit probleem voor eens en altijd op. Nu kunt u gemakkelijk bestanden lezen, schrijven en verwijderen van alle flashdrives, harde schijven en zelfs Boot Camp-partities die zijn geformatteerd in NTFS. Je hebt volledige controle over het aankoppelen van partities, je eigen analoog van het macOS-schijfhulpprogramma, hoge prestaties vergelijkbaar met werken in native HFS +, waar niet elke analoog op kan bogen, ondersteuning voor de Russische taal, en dit alles voor belachelijk geld. Voel je nooit meer ongemakkelijk bij frequente communicatie met zowel macOS- als Windows-computers.

Affiniteitsfoto

Wanneer Adobe Photoshop lijkt, en waarom het lijkt, het is moeilijk, en Paint gaat over niets, dan kun je een uitstekend alternatief gebruiken in de persoon van Pixelmator, waar ik het al over had in eerdere collecties. Alleen hier is één probleem: het product is puur voor de Mac. Een ander ding is de platformonafhankelijke oplossing Affinity Photo, die qua functionaliteit niet slechter is, maar beschikbaar is voor zowel Mac als Windows. Over het algemeen zal het zelfs een veel krachtiger alternatief zijn voor Fotoshop: werken met CMYK- en Lab-kleuren, volledige ondersteuning voor professionele pentabletten, kleurbeheersysteem, gemakkelijk maken van snapshots, ondersteuning voor 64-bits filters voor Photoshop, RAW-bestanden, veel geavanceerdere selectie-instellingen (haar of vacht toevoegen aan een masker is heel eenvoudig), verschillende beeldconversie-algoritmen bij het schalen, een tool voor het automatisch exporteren van lagen in drie resoluties tegelijk en een hele reeks add-ons waarmee u kunt werken gewoon speels. Er is geen Russische taal, zoals in alle analogen, maar je kunt in een paar avonden met Affinity Photo omgaan en je zult plezier beleven zonder het volume in Photoshop te bestuderen. Er is ook een iPad-versie.

Dingen 3

Velen van jullie hebben vast wel eens gehoord over het updaten van de Things 3-taakmanager op iPhone en iPad. De Mac-versie werd ook aangepast aan de mobiele applicatie. Things 3 is een handige, schattige en erg handige taakbeheerder die alle belangrijke functies heeft en niet wordt belast met een complexe interface en onnodige functies. Er is een handig werk met projecten, takenlijsten, ondersteuning voor snelkoppelingen, cloudsynchronisatie, cool zoeken en Russisch. Ik hield niet van de integratie met Siri, die wordt geïmplementeerd via herinneringen en de beperking van één Apple-platform. Ik denk dat als de ontwikkelaars hun project overzetten naar Windows en Android, het een kwestie van tijd zou zijn voordat Things 3 het voortouw zou nemen. OmniFocus 2 is 3 maanden geleden volledig overgestapt op Things vanwege de overkill en overweldigende functies van OmniFocus 2 en we hebben er geen spijt van.

Microsoft OneNote

Het product van Microsoft, OneNote, kan bogen op zijn geavanceerde functies. In het programma kunt u plannen maken voor de nodige evenementen, ideeën opschrijven en de uitvoering van taken volgen, informatie op elk moment op pagina's verplaatsen, mechanismen gebruiken om informatie te organiseren, tags, afbeeldingen, audionotities toevoegen, tekenen en nog veel meer. Het programma is platformonafhankelijk, gratis en in het Russisch. Er is ondersteuning voor groepsbewerking, wat een klein bedrijfssegment opent. Het geesteskind van Microsoft zal velen aanspreken en passen. Als je op een gegeven moment begint te begrijpen dat je meer achter de computer werkt en je productiviteit is afgenomen, dan is het tijd om te analyseren waar je je tijd aan hebt besteed.

Qbserve

Ik zou het geeky en zeer doordachte Qbserve-programma willen aanbevelen. De app houdt al je Mac-activiteiten bij en gebruikt een krachtig algoritme om te identificeren wat je aan het doen bent, deze activiteiten in te delen in een van de drie categorieën (productiviteit of studie, neutraal en afleidend) en het uiteindelijke percentage van je productieve of minder productieve tijd weer te geven op de computer in de menubalk. Qbserve graaft heel diep en analyseert elke site die je bezoekt, je begrijpt in welke Telegram- of Skype-chat je zit en vergist zich praktisch niet met de definitie van het soort activiteit. Er zijn veel meer geavanceerde gadgets in de applicatie waarvoor je gemakkelijk een hele recensie kunt selecteren, dus download en probeer proza en na een grondige analyse zul je zeker je productiviteit op Mac verhogen. De ontwikkelaars zullen binnenkort de Russische taal toevoegen.

Movavi Screen Capture Studio

Er is een standaard QuickTime Player-hulpprogramma voor het vastleggen van afbeeldingen op Mac, maar het is zeer beperkt in functionaliteit. Op Windows zijn er helemaal geen kant-en-klare programma's om alles te filmen wat er op het bureaublad van de computer gebeurt. De professional in het opnemen van Mac- en Windows-schermen met geluid is Movavi's Screen Capture Studio. Het programma heeft flexibele instellingen voor het kiezen van een opnamegebied, het vastleggen van een systeem of andere geluidsbronnen, de opnamekwaliteit en zelfs de nabewerking van de voltooide video. Het kan snel worden bijgesneden, overgangen toevoegen, tekst, geconverteerd naar het gewenste formaat voor weergave op elk apparaat. Movavi Screen Capture Studio is snel, efficiënt en handig. Het hulpprogramma heeft meerdere keren veel geholpen. Als bonus zijn er screenshot-tools.

Android-bestandsoverdracht

Ik verbond een Android-smartphone met de Mac en … ik zag niets. Noch de USB-modus, noch een ander fluitje hielpen. Ik heb Android File Transfer geïnstalleerd en mijn smartphone en computervrienden gemaakt. Het hulpprogramma is gratis, verzendt bestanden tot 4 GB in beide richtingen en werkt zelfs met de meest recente firmware 7.0. Het programma integreert in de reguliere Finder.

Aanbevolen: