Hoe Valse Software Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Valse Software Te Verwijderen
Hoe Valse Software Te Verwijderen

Video: Hoe Valse Software Te Verwijderen

Video: Hoe Valse Software Te Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, April
Anonim

In de afgelopen decennia is een enorme hoeveelheid verschillende software uitgevonden en ontwikkeld, wat het werk van een gewone gebruiker op een computer aanzienlijk vereenvoudigt. Immers, ware het niet voor Windows of Microsoft Office, dan was het noodzakelijk om in de DOS-omgeving te werken en teksten in een gewoon kladblok te typen, dat op zijn zachtst gezegd magere functionaliteit heeft.

Hoe valse software te verwijderen
Hoe valse software te verwijderen

instructies:

Stap 1

Door het voortdurend groeiende aantal verschillende software neemt ook het aantal laagwaardige en vervalste software toe. Dit komt doordat veel gebruikers geen geld willen betalen voor een gelicentieerd product en gejailbreakte versies van besturingssystemen en andere programma's moeten gebruiken.

Om namaaksoftware te verwijderen, moet u eerst vaststellen welke programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd nep zijn. Controleer hiervoor de licentie in het setup-menu door een willekeurig programma te openen. Als de website van de ontwikkelaar of zijn vertegenwoordiger daar wordt vermeld, is alles in orde en gebruikt u gelicentieerde software.

Stap 2

Zo niet, dan moet het programma worden verwijderd om niet de aandacht te trekken van overheidsinstanties die piraterij bestrijden. De vervalste kopie van de software wordt op deze manier verwijderd. Ga naar het menu "Start" en klik op "Configuratiescherm". Vervolgens wordt een venster geladen met een lijst met verschillende opties. Zoek daar het pictogram "Programma's toevoegen/verwijderen" en klik erop. Zoek in het venster dat verschijnt nepprogramma's en verwijder ze.

Stap 3

Er is ook een andere manier. Klik op het menu "Start" en klik op de knop "Uitvoeren". Voer vervolgens in het venster dat verschijnt control appwiz.cpl in. Hiermee kunt u de programma's lokaliseren die u wilt verwijderen. Als het besturingssysteem dat op uw harde schijf is geïnstalleerd ook nep is, moet het ook worden verwijderd. Formatteer hiervoor de harde schijfpartitie waarop deze zich bevindt, voordat u alle waardevolle gegevens naar een andere partitie kopieert. Zo kun je ze bewaren.

Stap 4

Voordat u software installeert, moet u deze zorgvuldig controleren op authenticiteit. Op deze manier vermijdt u problemen met het verwijderen van niet-gelicentieerde software van uw computer. Als een nepkopie malware bevat, kan deze worden gedetecteerd door een antivirusprogramma, wat in de moderne realiteit verplicht is als u uw computer wilt beschermen tegen virtuele indringers.

Aanbevolen: