Movavi-software Gebruiken

Inhoudsopgave:

Movavi-software Gebruiken
Movavi-software Gebruiken

Video: Movavi-software Gebruiken

Video: Movavi-software Gebruiken
Video: КАК МОНТИРОВАТЬ ВИДЕО ЧЕРЕЗ MOVAVI VIDEO EDITOR 2021? Видеоредактор Мовави - Уроки / Video Suite 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste voordelen van Movavi Video Editor wordt als gratis beschouwd, evenals de mogelijkheden die het bevat. Het programma is volledig in het Russisch en stelt je in staat om eenvoudig video op te nemen met behulp van een webcam, eenvoudig en snel de bewerking uit te voeren en verschillende effecten aan je video's toe te voegen en audiotracks over elkaar te leggen.

Movavi-software gebruiken
Movavi-software gebruiken

Voordat u rechtstreeks met de video-editor gaat werken, moet u ervoor zorgen dat er voldoende ruimte op uw harde schijf is om het project op te slaan en de video op te nemen die met de webcam is vastgelegd.

Video vastleggen vanaf een webcam

Om video vast te leggen, moet u eerst controleren of uw webcam correct is aangesloten op uw computer of laptop. Open daarna het programma en klik op de knop "Video vastleggen". Er verschijnt een venster waarin u het apparaat moet selecteren waarvan de video wordt opgenomen, evenals de microfoon, als u geluid wilt opnemen. Als alles klaar is, klikt u op de knop "Start Capture". Zodra het proces is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien".

Video bewerking

Nadat de video op uw harde schijf staat, voegt u de video toe aan het editorvenster. Gebruik vervolgens de schuifregelaar om de gewenste filmclips te selecteren. Daarna moet u de aanwijzer instellen op het gebied dat u wilt bewerken en de knop "Fragment knippen" gebruiken.

In het geval dat u een bepaald fragment uit de video moet knippen, klikt u op de knop "Linkerrand instellen" en vervolgens op "Fragment knippen". U kunt overgangen maken tussen de geselecteerde fragmenten. Ga hiervoor naar het gedeelte "Overgangen". Nadat je degene hebt gekozen die je leuk vindt, verplaats je deze gewoon naar de gewenste plaats in de video. En vergeet niet om de overgang te testen door op de knop Afspelen te klikken.

Titels toevoegen

Om titels aan de video toe te voegen, moet je eerst op het fragment klikken waarin je de tekst wilt invoegen. Vervolgens moet u het tabblad "Titels" openen, waarin u de titels in het tekstveld invoert, de afbeelding aanpast en op "Invoegen" klikt. De locatie van de titels op het scherm kan eenvoudig worden gewijzigd door simpelweg de randen van de titels op het scherm te verplaatsen. Ook kan het tijdstip van verschijnen en verval van titels worden bewerkt.

Audiotracks invoegen

Om je video wat levendiger te maken, is het een goed idee om er wat audio-inhoud aan toe te voegen. Om dit te doen, moet u de bestandsverkenner openen, de audiobestanden selecteren en ze vervolgens eenvoudig naar de kolom "Audio" slepen en neerzetten. Als u het volume van een audio-opname moet wijzigen, kunt u dit doen door de instellingen te openen.

Een film opslaan

Nadat het werk aan het maken van de video is voltooid, opent u het tabblad "Opslaan als videobestand", selecteert u het gewenste formaat en de map waarin de video wordt opgeslagen.

Aanbevolen: