De Recorder Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

De Recorder Aansluiten Op Een Computer
De Recorder Aansluiten Op Een Computer
Anonim

Netbookbezitters en weinig computerbezitters zijn beperkt in hun gebruik van technologie door het ontbreken van een ingebouwd dvd-station. Om informatie in digitale vorm op te nemen, worden in dit geval speciale apparaten gebruikt - externe recorders. Ze zijn ontworpen voor meerkanaals invoer en digitalisering van audio- en videosignalen met de mogelijkheid om ze op te slaan op de harde schijf van een computer.

De recorder aansluiten op een computer
De recorder aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Selecteer het juiste opnameapparaat. Een USB-recorder zendt bijvoorbeeld alleen audiosignalen uit en is onmisbaar voor het opnemen en digitaliseren van audio rechtstreeks uit een microfoon. Het wordt meestal gebruikt in vergaderingen en conferenties voor elektronische opname. Deze recorder is verkrijgbaar in twee versies - USB-recorder en USB-Mini. Om hem op een computer aan te sluiten, heb je alleen een USB-poort en een bijbehorende kabel nodig.

Stap 2

De noodzaak om hoge stromen te krijgen bij het opnemen van schijven (branden) heeft ertoe geleid dat deze recorders zijn uitgerust met een speciale kabel met twee connectoren. Daarom moet de computer ook twee vrije USB-poorten hebben. Om verbinding te maken met een computer, steekt u gewoon de USB-connectoren in de overeenkomstige poorten in willekeurige volgorde (ze zijn gelijk). De dvd-recorder installeert zelf de benodigde stuurprogramma's op de computer en is klaar voor gebruik.

Stap 3

Recorders zijn vaak verkrijgbaar in dunne koffers en zijn er in twee smaken. Slanke (ultradunne) recorders bevatten de standaardschijf die in notebooks wordt gebruikt. Dergelijke recorders zijn lichtgewicht, hebben compacte afmetingen en zijn geconfigureerd voor een energiebesparende modus. Ze hebben geen voedingseenheid, ze worden gevoed door een computer. Om ze aan te sluiten, steekt u gewoon de kabel in de computer en zet u het apparaat aan.

Stap 4

Er zijn ook recorders verkrijgbaar in een 5,25 koffer. Ze hebben een interne uitrusting die identiek is aan die van stationaire computers. De aansluiting van dergelijke schijven gebeurt ook via de USB-poort. Er is echter een aparte voedingseenheid voorzien voor hun voeding, die 1-1,5 kg weegt. Dergelijke recorders hebben aanzienlijke afmetingen en gewicht en overschrijden het gewicht van een laptop.

Stap 5

Opnemen met externe apparaten gebeurt met bijna dezelfde snelheid en met dezelfde kwaliteit als op een computer of laptop. Het enige ongemak van het gebruik is de volledige onbeweeglijkheid van de recorder tijdens het opnemen. de laserstraal kan onscherp worden en de opname wordt vernietigd.

Stap 6

Het afspelen van schijven op een recorder is niet anders dan op een computer.

Aanbevolen: