Een Joystick Op Een Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Joystick Op Een Computer Aansluiten
Een Joystick Op Een Computer Aansluiten

Video: Een Joystick Op Een Computer Aansluiten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Connect Any Usb Joystick to PC | Play games with Usb Joystick in pc | usb joystick review 2023, Februari
Anonim

Elke tweede persoon speelt graag op de computer. Iemand is beperkt tot het spelen van solitaire, terwijl iemand de voorkeur geeft aan "logische wandelaars" en "shooters". Maar als je kaarten alleen met het toetsenbord kunt uitdelen, dan hebben complexere spellen een speciale joystick nodig. En het proces om het aan te sluiten bestaat uit verschillende fasen: installatie, verificatie, het configureren van het spel om met de joystick te werken.

Een joystick op een computer aansluiten
Een joystick op een computer aansluiten

instructies:

Stap 1

Test het spel door de joystickstuurprogramma's vooraf op uw pc te installeren. Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat de game zelf de mogelijkheid biedt om verbinding te maken. Om dit te doen, sluit je de joystick aan en ga je het spel in. Ga naar het instellingenscherm en vervolgens naar "controle-instellingen". Vink het vakje aan of selecteer uw apparaat in de lijst met apparaten. Als de joystick niet werkt, controleer deze dan voor betrouwbaarheid bij andere games. Als de joystick niet in slechts één game werkt, neem dan contact op met de ondersteuning van de game-ontwikkelaar.

Stap 2

Als u geen reactie van de joystick krijgt, test deze dan op juiste werking. Open in besturingssystemen van de Windows-familie "Configuratiescherm" en vervolgens "Gamingapparaten". Uw joystickstatus moet "Ok" zijn. Als de status zonder "Ok" is, klik dan op de knop "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Controleren". Als de joystick goed werkt, gaat hij trillen of signalen geven.

Stap 3

In het geval dat de status van de joystick "niet aangesloten" is (een dergelijk probleem doet zich voor bij het verbinden met de Game-poort) of de joystick bevindt zich gewoon niet in dit venster (joysticks met een USB-verbinding), dan kan de oorzaak zijn: een storing van de joystick of de software die door Windows wordt gebruikt …

Stap 4

Joysticks op de Game-poort. Als de status van de joystick "Niet aangesloten" is, moet u ervoor zorgen dat deze in één keer is aangesloten. Controleer of de Game-poort goed werkt. "Configuratiescherm" - "Systeem" - "Apparaatbeheer" - "Geluid, … of" Spelapparaten "-" computer.

Stap 5

Joysticks met USB-poort. USB-controllers worden automatisch toegevoegd aan de lijst met game-apparaten nadat ze zijn aangesloten. Als de joystick niet in de lijst voorkomt, controleer dan of de computer hem kan zien. Raadpleeg de apparaatbeheerder (zie hierboven) en zorg ervoor dat de controller correct is geïnstalleerd in de apparatenlijst. Als dat niet het geval is, zet u de joystick aan.

Populair per onderwerp