Een Clan Toevoegen Aan Alliance

Inhoudsopgave:

Een Clan Toevoegen Aan Alliance
Een Clan Toevoegen Aan Alliance

Video: Een Clan Toevoegen Aan Alliance

Video: How to Join Wealth Alliance! (Join a Fortnite Clan) #WealthRC 2022, November
Anonim

Lid worden van een bestaande clan in Alliance is eenvoudig genoeg. Maar het toevoegen van een nieuwe is een taak die veel inspanning vereist. Om dit te doen, moet je allereerst een voldoende beoordeling in het spel hebben. Pas daarna kan de clan die je hebt toegevoegd geldig worden en concurreren met andere clans, deelnemen aan toernooien en algemene beoordelingen.

Een clan toevoegen aan Alliance
Een clan toevoegen aan Alliance

Het is nodig

  • Een computer
  • Toegang tot internet
  • Alliantie-account

instructies:

Stap 1

Om een ​​clan toe te voegen, speel je Alliance totdat je het niveau van eerste sergeant bereikt.

Stap 2

Zodra je de rang van sergeant hebt bereikt, open je je webbrowser en ga je naar de Alliance clans-pagina.

Stap 3

Klik op de knop "Clan maken". Na deze actie wordt u doorgestuurd naar de nieuwe clanpagina, waar u alle details over de toegevoegde clan kunt invoeren.

Stap 4

Lees de Alliantie spelregels over het toevoegen van clans zorgvuldig door en ga akkoord met wat je hebt gelezen.

Stap 5

Geef een naam aan de clan die je hebt toegevoegd. Houd er rekening mee dat de gewenste naam misschien al in gebruik is, dus speel op veilig door vooraf een aantal opties te bedenken.

Stap 6

Selecteer het gebied in de Alliantie dat het dichtst bij het land ligt waar u woont.

Stap 7

Stel een goedkeuringssysteem op voor leden die lid worden van de toegevoegde clan. Je kunt kiezen uit twee aangeboden opties: alle aanvragen voor lidmaatschap onmiddellijk goedkeuren ("automatische" goedkeuring) of pre-moderatie wanneer aanvragen aanvullende goedkeuring vereisen van de maker van de clan of het geautoriseerde lid.

Stap 8

Om een ​​clan te creëren, schrijft u een begroeting en een korte beschrijving van de clan, de doelen die hij nastreeft en de evenementen waaraan hij wil deelnemen. Geef ook informatie over de vereisten voor degenen die lid willen worden van de clan. Bovendien kun je een lijst met bestaande clanleden plaatsen met hun belangrijkste prestaties. Dit zal uw paginabezoekers helpen de principes van uw team te leren kennen en te begrijpen of ze zich bij u willen aansluiten.

Stap 9

Klik op de knop "Clan maken" zodra alle vereiste informatie is ingevuld.

Stap 10

Wacht op goedkeuring voor het toevoegen van een clan. Het wordt gegeven door de Alliantie General Manager. Gemiddeld duurt dit proces 24 uur.

Populair per onderwerp