Een Map Met Foto's Zippen

Inhoudsopgave:

Een Map Met Foto's Zippen
Een Map Met Foto's Zippen

Video: Een Map Met Foto's Zippen

Video: Een Map Met Foto's Zippen
Video: Zig u0026 Sharko (NEW SEASON 2) - Камера, мотор! (S02-E37) Full episode in HD 2024, Mei
Anonim

Sommige bestanden worden aanbevolen om als archieven te worden opgeslagen. Dit kan ruimte besparen op uw harde schijf of meer gegevens schrijven bij het gebruik van dvd-media. Soms wordt archivering gebruikt om wachtwoorden in te stellen om ongewenste toegang tot gegevens te voorkomen.

Een map met foto's zippen
Een map met foto's zippen

Noodzakelijk

  • - 7z;
  • - WinRar.

instructies:

Stap 1

Download eerst het 7z-programma of een andere archiver. U kunt WinRar- of WinZip-programma's gebruiken. Installeer het geselecteerde hulpprogramma en start uw computer opnieuw op. Kopieer alle foto's die je nodig hebt naar een aparte map. Gebruik hiervoor de standaard Windows Verkenner of bestandsbeheerder, zoals Total Commander. Klik met de rechtermuisknop op de gemaakte map en plaats de muisaanwijzer op het 7z-item. Selecteer in het uitgevouwen menu de optie "Toevoegen aan archief".

Stap 2

Voer de naam van het toekomstige archief in. Selecteer het archiefformaat uit de aangeboden opties. Selecteer in de kolom "Compressieniveau" de optie "Ultra". Hierdoor wordt de omvang van het archief zoveel mogelijk beperkt. Als u een grote hoeveelheid gegevens op meerdere CD-dragers wilt branden, vouw dan het menu "Opsplitsen in volumes" uit en selecteer het item 650M - CD. U kunt de grootte van het archiefitem ook zelf instellen als u bepaalde limieten moet instellen. Meestal wordt deze methode gebruikt voordat archieven worden geüpload naar bronnen voor het delen van bestanden met een limiet voor de grootte van één bestand.

Stap 3

Zoek het menu "Encryptie" en voer tweemaal hetzelfde wachtwoord in. Zo voorkom je ongewenste toegang tot je foto's. U kunt elke coderingsmethode kiezen. Gebruik geen eenvoudige wachtwoorden als u de informatie in het archief echt wilt beschermen. Nadat u de back-upparameters hebt voorbereid, klikt u op de knop "Start" en wacht u tot het hulpprogramma is voltooid.

Stap 4

Als je het archief opsplitst in blokken, dan heb je alle ontvangen elementen nodig om de gegevens te lezen. Die. voor het succesvol uitpakken van het archief moeten alle samenstellende delen aanwezig zijn. In dit geval is het beter om de archieven niet op verschillende media op te slaan, maar ze zo snel mogelijk te herschrijven naar de harde schijf.

Aanbevolen: