Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Toevoegen Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Toevoegen Uit Te Schakelen
Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Toevoegen Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Toevoegen Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Toevoegen Uit Te Schakelen
Video: How to Add Hardware to the System 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem van de computer is uitgerust met veel verschillende helpers. Een daarvan is de wizard Hardware toevoegen. Het verschijnt meestal tijdens de eerste installatie van apparaten of bij het aansluiten van plug-and-play-apparatuur. Soms begint het echter elke keer dat de pc opnieuw wordt opgestart aan te gaan en moet het daarom worden uitgeschakeld.

Hoe de wizard Nieuwe hardware toevoegen uit te schakelen
Hoe de wizard Nieuwe hardware toevoegen uit te schakelen

Noodzakelijk

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de wizard "Nieuwe hardware toevoegen" niet elke keer op uw bureaublad verschijnt, moet u deze toestemming geven om verbinding te maken met Windows Update. Om dit te doen, vinkt u in het dialoogvenster dat verschijnt het vakje aan naast de waarde "Ja, alleen deze keer". Daarna zal het systeem zelfstandig nieuwe stuurprogramma's zoeken en installeren. Als ze niet in Windows Update staan, moet u ze hoogstwaarschijnlijk zelf op internet zoeken.

Stap 2

Om dit te doen, moet u eerst de problematische hardware identificeren in Apparaatbeheer. In de regel wordt dit aangegeven met een uitroepteken. Open vervolgens het tabblad Apparaateigenschappen, selecteer Details en ga vervolgens naar de pagina Hardwarecodes. Hier vindt u de code van de driver die u nodig heeft, die u moet kopiëren.

Stap 3

Ga nu naar www.devid.info en plak de drivercode in de zoekbalk. Het systeem geeft u verschillende opties, waaruit u de beste kiest. Download en installeer vervolgens het stuurprogramma op uw computer.

Stap 4

U kunt de "Wizard Nieuwe hardware toevoegen" ook uitschakelen door hetzelfde te doen, maar aan het einde, na de automatische installatie van het apparaat, door het vakje naast de optie "Herinner me er niet aan deze hardware te installeren" aan te vinken.

Stap 5

Een alternatieve manier is om het apparaat zelf uit te schakelen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op "Deze computer", opent u het tabblad "Apparaatbeheer" en zoekt u de apparatuur die u hindert. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het apparaatpictogram en selecteer de regel "Apparaat uitschakelen" in het menu dat verschijnt. Beantwoord de systeemvraag in het dialoogvenster met "Ja" en u kunt de "Wizard Hardware toevoegen" vergeten. Dit probleem kan dus worden opgelost door de stuurprogramma's zelf te installeren of door het apparaat zelf uit te schakelen.

Aanbevolen: