Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Te Verwijderen
Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Te Verwijderen

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Te Verwijderen

Video: hardware veilig verwijderen 2022, December
Anonim

De Wizard Nieuwe hardware gevonden verschijnt tijdens de eerste installatie van hardware op het systeem. Meestal verschijnt het na de eerste lancering en succesvolle installatie van de stuurprogramma's voor het apparaat niet meer. Maar er zijn momenten waarop het geïnstalleerde stuurprogramma niet geschikt is voor de geïnstalleerde apparatuur. In dit geval verschijnt elke keer dat het besturingssysteem opstart, een wizard Nieuwe hardware gevonden.

Hoe de wizard Nieuwe hardware te verwijderen
Hoe de wizard Nieuwe hardware te verwijderen

Het is nodig

  • - Internet toegang
  • - stuurprogramma schijf

instructies:

Stap 1

Wanneer de wizard Nieuwe hardware gevonden verschijnt, laat u deze verbinding maken met Windows Update. Om dit te doen, selecteert u eenvoudig het antwoord "Ja, alleen deze keer" en klikt u op de knop "Volgende". Windows zoekt naar de juiste stuurprogramma's en zorgt, indien mogelijk, voor een installatie zonder toezicht. Het kan voorkomen dat de benodigde stuurprogramma's niet beschikbaar zijn op Windows Update. Ga dan naar stap 2.

Stap 2

Ga naar "apparaatbeheer". Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram met de afbeelding van een computer "Deze computer" op het bureaublad, selecteert u "Eigenschappen", vervolgens het tabblad "Hardware" en klikt u op de knop "Apparaatbeheer". Zoek in het geopende venster naar het probleemapparaat. Dit wordt aangegeven met een uitroepteken.

Stap 3

Open de eigenschappen van het apparaat door te dubbelklikken, ga naar het tabblad "informatie" en selecteer het item "apparatuur-ID's" in het vervolgkeuzemenu. Markeer de eerste code en druk op Ctrl + C om te kopiëren.

Stap 4

Ga naar de site www.devid.info, plak de gekopieerde code in het zoekvak en klik op "zoeken". Selecteer de vereiste driver uit de lijst, download en installeer. Als er meerdere stuurprogramma's zijn, downloadt u de stuurprogramma's die het beste passen bij de beschrijving van de hardware en installeert u deze. Als er fouten zijn, kunt u altijd Systeemherstel gebruiken. Het bevindt zich hier: Start / Programma's / Accessoires / Systeemwerkset / Systeemherstel

Stap 5

Als de vorige methoden niet effectief zijn, kunt u het starten van de wizard Nieuwe hardware gevonden uitschakelen. Om dit te doen, doet u alles zoals u gewend bent: sta verbinding met Windows Update toe, selecteer automatische installatie. Maar op de laatste pagina hoeft u niet meteen op de knop "klaar" te klikken. Eerst moet je het vakje naast het item "Herinner me er niet aan om deze apparatuur te installeren" aanvinken. In dit geval wordt de master niet meer weergegeven.

Stap 6

Schakel het apparaat uit in Apparaatbeheer. Hoe u apparaatbeheer opent, wordt beschreven in stap 2. Klik met de rechtermuisknop op het probleemapparaat (het zal met een uitroepteken zijn). Selecteer Apparaat uitschakelen. Antwoord ja op de vraag van het systeem. Dit apparaat zal je niet langer storen.

Populair per onderwerp