Een Nieuwe Gadget Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Gadget Toevoegen
Een Nieuwe Gadget Toevoegen

Video: Een Nieuwe Gadget Toevoegen

Video: Een Nieuwe Gadget Toevoegen
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s u0026 meer!* 2024, April
Anonim

Het toevoegen van gadgets aan het bureaublad van het Windows 7-besturingssysteem kan door de gebruiker worden gedaan zonder het gebruik van speciale computervaardigheden en het gebruik van programma's van derden.

Een nieuwe gadget toevoegen
Een nieuwe gadget toevoegen

Het is nodig

Windows 7

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad om het contextmenu te openen en selecteer het item "Gadgets".

Stap 2

Open de "Desktop Gadgets Collection" en dubbelklik op de snelkoppeling van de geselecteerde gadget om de gadget aan het bureaublad toe te voegen.

Stap 3

Keer terug naar het menu "Gadgets" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de gadget die moet worden verwijderd om het servicemenu te openen.

Stap 4

Selecteer de opdracht "Verwijderen" om de gewenste wijzigingen toe te passen. Hiermee wordt de geselecteerde applicatie uit de Desktop Gadgets Collection verwijderd.

Stap 5

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking van het herstellen van een verwijderde gadget uit te voeren.

Stap 6

Zet de weergave op "Categorie" en vouw de link "Uiterlijk en personalisatie" uit.

Stap 7

Selecteer de regel "Door Windows geïnstalleerde desktopgadgets herstellen" in het gedeelte "Desktopgadgets".

Stap 8

Installeer de eerder verwijderde widget opnieuw.

Stap 9

Bouw je eigen gadget met behulp van de Gadget Design Guide van D. West (kennis van HTML en JavaScript vereist).

Stap 10

Gebruik de functie van het verplaatsen van gadgets binnen het bureaublad met de linkermuisknop. Houd de Shift-functietoets ingedrukt terwijl u de widget naar de gewenste locatie sleept.

Stap 11

Roep het contextmenu van de geselecteerde gadget op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Boven andere vensters" te selecteren om de widget permanent bovenop alle geopende vensters weer te geven.

Stap 12

Roep het servicemenu op door met de rechtermuisknop op de vrije ruimte van het bureaublad te klikken en naar het item "Bekijken" te gaan om de weergave van alle actieve gadgets te annuleren.

Stap 13

Schakel het selectievakje naast Desktop-gadgets weergeven uit. Pas een selectievakje toe op het opgegeven veld om de weergave van widgets te herstellen.

Stap 14

Gebruik de Win + G-toetsen tegelijkertijd om alle actieve gadgets naar voren te verplaatsen.

Aanbevolen: