Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Uit Te Schakelen
Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Uit Te Schakelen
Video: Problema.Windows XP- New Hardware wizard - ...... 2024, Maart
Anonim

De wizard Nieuwe hardware gevonden wordt geopend wanneer een nieuw apparaat wordt aangesloten. Dit betekent dat de wizard Nieuwe hardware gevonden om een stuurprogramma voor dit apparaat vraagt. Maar soms moet de wizard Nieuwe hardware gevonden worden uitgeschakeld, bijvoorbeeld als deze elke keer wordt gestart wanneer het besturingssysteem opnieuw wordt opgestart.

Hoe de wizard Nieuwe hardware gevonden uit te schakelen
Hoe de wizard Nieuwe hardware gevonden uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Geef het pad op naar de locatie van het vereiste stuurprogramma. Om dit te doen, moet u online gaan en het nieuwste stuurprogramma downloaden van de website van de fabrikant.

Stap 2

Klik op het tabblad Stuurprogramma in het dialoogvenster Eigenschappen van het apparaat. Klik vervolgens met de linkermuisknop op de knop "Verwijderen" en volg de instructies op de website.

Stap 3

De wizard Nieuwe hardware gevonden wordt ook geopend wanneer een plug-and-play-apparaat wordt aangesloten waarvoor geen stuurprogramma's op de computer staan of de digitale handtekening van het stuurprogrammapakket ontbreekt. Als u wilt voorkomen dat de wizard wordt gestart, voegt u plug-in-stuurprogrammacomponenten toe aan de setup-runtimeconfiguratie of voegt u stuurprogramma's toe aan de configuratie nadat de runtime is geïmplementeerd.

Stap 4

Sluit in het uitgevouwen venster van de runtime het plug-in-apparaat aan en gebruik de wizard Nieuwe hardware gevonden om het stuurprogramma te installeren. Dankzij de installatie van het stuurprogramma wordt het venster Wizard Nieuwe hardware gevonden niet weergegeven.

Stap 5

Indien onbekend? welke apparatuur wordt aangesloten om de wizard Nieuwe hardware toevoegen uit te schakelen, stelt u een specifieke waarde in het register in. Dit moet echter met de nodige voorzichtigheid gebeuren, omdat er een risico bestaat op verlies van compatibiliteit en andere problemen.

Stap 6

Om Plug en Play in Target Designer uit te schakelen, opent u de configuratie en controleert u of de apparaatstuurprogramma's zijn ingeschakeld, alleen de stuurprogramma's die op het embedded systeem worden geïnstalleerd. Verwijder de rest.

Aanbevolen: