Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Te Starten
Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Te Starten

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Te Starten

Video: Hoe De Wizard Nieuwe Hardware Gevonden Te Starten
Video: Problema.Windows XP- New Hardware wizard - ...... 2024, April
Anonim

De wizard Nieuwe hardware gevonden wordt automatisch gestart in alle versies van Microsoft Windows wanneer de vereiste apparaten zijn aangesloten. Het is echter mogelijk om het geselecteerde hulpprogramma handmatig te starten.

Hoe de wizard Nieuwe hardware gevonden te starten
Hoe de wizard Nieuwe hardware gevonden te starten

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm" om de tool "Nieuwe hardwaremanager" in handmatige modus te starten.

Stap 2

Open de link "Hardware-installatie" door te dubbelklikken (voor Windows XP) of selecteer "Apparaatbeheer" (voor Windows 7).

Stap 3

Roep het contextmenu van het computernaamelement op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Apparaat installeren" te selecteren (voor Windows 7).

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en typ hdwwiz in het tekstvak van de zoekbalk om een alternatieve bewerking uit te voeren om de wizard Nieuwe hardware gevonden te starten (voor Windows 7).

Stap 5

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en klik op de knop "Volgende" in het hoofdvenster van de wizard die wordt geopend.

Stap 6

Identificeer apparaten die niet over de vereiste stuurprogramma's beschikken in de lijst (met een vraagteken) en werk de vereiste stuurprogramma's bij door op Volgende te klikken.

Stap 7

Specificeer het item "Een nieuw apparaat toevoegen" om nieuwe apparatuur te installeren en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 8

Plaats het selectievakje in het veld "Automatisch zoeken naar nieuwe apparaten" of selecteer de benodigde apparatuur in de catalogus in handmatige modus.

Stap 9

Gebruik indien nodig de optie "Have Disk" en voer de waarde van de stationsnaam in het overeenkomstige veld in.

Stap 10

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en specificeer het vereiste bestand in het geopende dialoogvenster.

Stap 11

Bevestig uw keuze door op de knop "Openen" te klikken en selecteer de vereiste stuurprogramma's in het volgende dialoogvenster van de wizard.

Stap 12

Bevestig de uitvoering van de opdracht om de geselecteerde stuurprogramma's te installeren door op OK te klikken en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 13

Roep het contextmenu van het hoofdmenu-item "Deze computer" op door met de rechtermuisknop te klikken als u het originele apparaatstuurprogramma wilt herstellen en selecteer het item "Eigenschappen".

Stap 14

Ga naar het tabblad Apparaatbeheer van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer het gewenste apparaat in de lijst.

Stap 15

Gebruik de optie "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Driver" van het volgende dialoogvenster.

Stap 16

Klik op de knop Stuurprogramma retourneren en wacht tot het herstelproces is voltooid.

Aanbevolen: