Welke Interessante Simulators Zijn Het Waard Om Te Spelen?

Inhoudsopgave:

Welke Interessante Simulators Zijn Het Waard Om Te Spelen?
Welke Interessante Simulators Zijn Het Waard Om Te Spelen?

Video: Welke Interessante Simulators Zijn Het Waard Om Te Spelen?

Video: Welke Interessante Simulators Zijn Het Waard Om Te Spelen?
Video: ПЕРВЫЙ РАЗ ЗА РУЛЁМ АВТОБУСА - Bus Simulator 21 2024, April
Anonim

Tijdens het bestaan van de personal computer is er een enorme verscheidenheid aan spellen uitgebracht. Onder hen is het actiegenre terecht het populairst geworden. Simulatiespellen kunnen in een aparte categorie worden ingebouwd. Dit genre raakt in de mode en wordt steeds diverser. De leidende posities werden ingenomen door de meest interessante simulators die echt de moeite waard zijn om te spelen.

Interessante simulatoren
Interessante simulatoren

Spinbanden

Een zeer vermakelijke simulator van terreinwagens, die ik in de eerste plaats wil noemen. De speler moet Russische auto's besturen en zich een weg banen door realistische en dynamisch veranderende modder, plassen, hobbels, enz. Spintires presenteert een groot aantal Sovjet-auto's uit de jaren 80-90 met al hun kenmerken: UAZ-469, MAZ-537, Ural 5960, enz.

De missies in het spel zijn op het eerste gezicht vrij eenvoudig - om van punt A naar punt B te rijden. Soms moet je bovendien de vracht afleveren. Het zal gewoon niet, natuurlijk, want er is een enorme hoop nuances. Dankzij de Havok Physics-engine die hier betrokken is, kan het bekende aardoppervlak bijvoorbeeld een heel onverwachte vorm aannemen onder de wielen van een auto. Als het onhandig en verkeerd is om de auto te bedienen, kun je hem net als in het leven gemakkelijk op de bodem leggen.

Zoals in elke andere zichzelf respecterende simulator, zijn er hier veel functies en subtiliteiten. Het is noodzakelijk om het balanceren van de belasting, de hoeveelheid brandstof, duur te bewaken. De auto heeft een veiligheidsmarge en de algemene toestand heeft een directe invloed op het vermogen om te bewegen. Als u zich in een onvoorziene situatie bevindt, kunt u gebruik maken van een lier of een kraan-lader. Naast realistische modder kent de game een afwisseling van dag en nacht, een ongelooflijk mooi landschap en een verscheidenheid aan weersomstandigheden.

Cabela`s Big Game Hunter: Pro Hunts

Dit is een behoorlijk realistische jagersimulator. Pro Hunts is verre van het eerste deel in de Cabela's Big Game Hunter-serie. Je moet een uitstekend geweer met een telescopisch vizier oppakken, jezelf uitrusten met de modernste apparatuur en eropuit gaan om waardevolle zeldzame dieren te vangen, zij het virtuele.

De belangrijkste kenmerken van het spel zijn echt realistische jachtballistiek en veel realistischere fysica van bewegingen dan voorheen. De kaarten in Pro Hunts zijn 4 keer groter dan in de vorige delen van de gameserie en ik moet zeggen dat ze goed zijn uitgewerkt - er zijn verschillende struiken, stenen, bomen in de buurt - alles, net als in de echte wereld.

De speler heeft een interactieve kaart met tips over waar en welke dieren te vinden zijn. Er zijn verrekijkers, die vaak gebruikt zullen moeten worden. Het slachtoffer zal zorgvuldig moeten worden gevolgd, rekening houdend met de windrichting, geluid, enz. Bij het fotograferen is het, net als in werkelijkheid, noodzakelijk om je adem in te houden, rekening te houden met de afstand en andere kleine dingen. Nadat je de prooi hebt verwond, zul je enige tijd je weg moeten banen langs het bloedige pad en, als je geluk hebt, hem met succes inhalen en villen.

Professionele boer 2014

Voor liefhebbers van landbouw zal dit spel een grote verrassing zijn, omdat het er onder andere simulators erg waardig uitziet. Je hebt een heel dorp tot je beschikking met een boerderij, een heleboel apparatuur, dieren, velden, winkels, enz. Net als in het leven zal Professinonal Farmer klein moeten beginnen. Stap voor stap zal het nodig zijn om een moeilijk pad te doorlopen - om velden te bewerken, tractoren, aanhangwagens, uitrusting, verbruiksgoederen en apparaten voor dieren te kopen.

Naast het cultiveren van de grond, moet je ijverig een budget plannen, slecht weer bestrijden en voor dieren zorgen. Veel apparatuur zal de speler hierbij helpen: aanhangwagens, bevestigingsmiddelen, maaidorsers, maaidorsers, tractoren, enz. Je moet ook de juiste tijd van het jaar kiezen voor een goede oogst. En later, als het gewas geoogst is, zal het op de lokale markt verkocht moeten worden.

Door de wisselende seizoenen heeft de boer elke dag wat te doen. Als je genoeg geld hebt ingezameld voor de oogst, moet je je eigen land uitbreiden, nieuwe gebouwen bouwen en uitrusting kopen. Er zijn verschillende spelmodi, in de "Campagne" zul je talloze interessante taken moeten voltooien. Er zal geen takenlijst zijn in Custom Game.

Aanbevolen: