10 Videogames Die Het Waard Zijn Om In Co-op Te Spelen

Inhoudsopgave:

10 Videogames Die Het Waard Zijn Om In Co-op Te Spelen
10 Videogames Die Het Waard Zijn Om In Co-op Te Spelen

Video: 10 Videogames Die Het Waard Zijn Om In Co-op Te Spelen

Video: 10 Videogames Die Het Waard Zijn Om In Co-op Te Spelen
Video: 10 Best COOP Games That Are Always Ignored 2024, Maart
Anonim

Met coöpspellen kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd van coöperatief spel genieten. Natuurlijk zijn er veel van dergelijke spellen, maar welke zijn de beste?

10 videogames die het waard zijn om in co-op te spelen
10 videogames die het waard zijn om in co-op te spelen

Top 10 beste coöpgames

De tiende plaats wordt terecht ingenomen door het spel Splinter Cell Blacklist. Het bevat maar liefst veertien coöperatieve missies die alleen kunnen worden voltooid als je samenwerkt met een andere speler. De hoofdpersoon blijft hetzelfde - het is Sam Fisher, maar in dit deel heeft hij een partner - Isaac Briggs. In dit deel van de Splinter Cell-serie heeft de speler de mogelijkheid om zowel in de modus voor één speler als in co-op te spelen. Uiteraard hangt alles direct af van de mogelijkheden en voorkeuren van de speler. In de coöperatieve modus heeft de speler veel meer opties. Een daarvan is bijvoorbeeld het vermogen om te genezen met de hulp van een partner.

De Rust staat op de negende plaats op deze lijst. Deze game vertelt het verhaal van de gebeurtenissen in een wereld die wordt gegenereerd door straling en wordt bewoond door zombies en andere spelers die proberen je te vernietigen en je trofeeën en middelen te krijgen. Een onderscheidend kenmerk van dit spel is dat je je hier volledig en vanaf nul zult moeten ontwikkelen, en om elkaar te vinden zal het veel tijd kosten, omdat hier geen kaart is. De ontwikkelaars brachten hulde aan het realisme in computergames. Het is de interactie met andere spelers die het belangrijkste aspect van dit spel is, want het is gewoon onmogelijk om hier alleen te winnen. De game bevindt zich in de alpha-testfase, maar heeft al een enorme aanhang.

De achtste plaats wordt ingenomen door de laatste game in de serie - Resident Evil 6. De hele game kan in co-op worden gespeeld, natuurlijk heeft het een tweede gamepad nodig, maar dergelijke kosten zijn volledig gerechtvaardigd, omdat je niet in staat om zoveel adrenaline te krijgen in een ander spel.

De zevende plaats wordt ingenomen door het horror-actiespel Dead Space 3. Het derde deel van de serie heeft een zeer goede co-op gevonden en dankzij hem kunnen spelers extra fijne kneepjes in de plot leren die vragen zullen beantwoorden. Spelers zullen zich samen een weg moeten banen door de menigte monsters en moeten overleven op weg naar hun doel.

De volgende plaats wordt terecht ingenomen door het spel Starbound. Hier kunnen spelers in een coöperatie nieuwe en onontgonnen afstanden ontdekken, verder in de diepten van de planeten waden, sneller naar de benodigde fossielen kunnen zoeken en zich daardoor sneller kunnen ontwikkelen. Het belangrijkste voordeel van dit spel is dat spelers de mogelijkheid hebben om over planeten, sterrenstelsels en verschillende sterrenstelsels te reizen en nieuwe planeten te ontdekken en te veroveren.

De magnifieke vijf

De vijfde plaats wordt ingenomen door het spel Dead Island Riptide. Dit is een vervolg op het veelgeprezen spel over een gezelschap mensen dat vastzit op een besmet eiland. In dit deel zijn meer voertuigen, verschillende wapens en ook een nieuw personage verschenen. Er is hier een coöperatie voor 4 personen, waardoor een hele groep vrienden plezier kan hebben.

Vierde plaats - Arma III. Deze game heeft meer dan realistische gameplay, evenals een groot aantal coöperatieve taken. De coöperatie biedt plaats aan maximaal zestien personen. Arma III zal alle tactische liefhebbers aanspreken.

De derde plaats gaat naar Saints Row 4. De game heeft een verbluffende gameplay, die soms zelfs absurd kan worden genoemd, evenals een coöperatie, waarmee meerdere mensen tegelijkertijd van de game kunnen genieten. Er is hier alles - chaos, waanzin, geweld en andere dingen waar moderne jongeren van houden.

DayZ Standalone staat op de tweede plaats. De game bevindt zich nog in de alpha-testfase, maar als voortzetting van de traditie heeft het een groot aantal fans. Hier zullen spelers moeten overleven in de wereld van de toekomst, na de apocalyps.

De eerste plaats gaat naar PayDay 2 - een spel waarmee gebruikers de meest onvoorstelbare en duizelingwekkende overvallen kunnen plegen. Hier wordt de coöperatie zo gepresenteerd dat u niet zonder kunt. Als je gewond bent, word je zonder de hulp van een trouwe vriend ofwel gedood of gearresteerd.

Aanbevolen: