Hoe Te Zien Welke Videokaart De Moeite Waard Is

Inhoudsopgave:

Hoe Te Zien Welke Videokaart De Moeite Waard Is
Hoe Te Zien Welke Videokaart De Moeite Waard Is

Video: Hoe Te Zien Welke Videokaart De Moeite Waard Is

Video: Hoe Te Zien Welke Videokaart De Moeite Waard Is
Video: Weinig mensen kennen deze geheimen en trucs van de meesters die echt helpen! 2024, April
Anonim

Bijna alle moderne games met getekende "echte" graphics stellen hoge eisen aan de computerprestaties, en vooral aan de parameters van de videokaart. De minimumvereisten staan vermeld op de verpakking van elk spel. Als je computer niet aan deze vereisten voldoet, heeft het geen zin om een schijf te kopen: het spel geeft een foutmelding en start niet op, of het zal grafische vervormingen vertonen. Daarom moet u, voordat u naar de winkel gaat, beslissen over de kracht van de videokaart.

Hoe te zien welke videokaart de moeite waard is
Hoe te zien welke videokaart de moeite waard is

instructies:

Stap 1

U kunt de parameters van de videokaart die in de systeemeenheid van uw computer is geïnstalleerd, bekijken via de eigenschappen van het besturingssysteem. Klik op de Start-knop en selecteer Uitvoeren. Typ in het dialoogvenster dat verschijnt de opdracht dxdiag en druk op enter op uw toetsenbord. Klik op OK en wacht tot het DirectX-hulpprogramma is geladen.

Stap 2

Op het eerste tabblad ziet u het computermodel en de totale RAM-grootte. Mogelijk vindt u deze parameters ook nuttig. Ga naar het tabblad "Weergave". Aan de linkerkant van het venster staat de naam van de videokaart en de belangrijkste parameters - dit is de informatie die je nodig hebt. Er zijn andere manieren waarop je kunt zien welke videokaart de moeite waard is.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Apparaatbeheer" of "Eigenschappen" in de vervolgkeuzelijst en al in het eigenschappenvenster - hetzelfde "Apparaatbeheer".

Stap 4

Het Manager-venster toont alle informatie over de onderdelen van uw computer. Selecteer het derde item "Videoadapters" en open informatie erover door met de linkermuisknop op het kleine driehoekje aan de linkerkant te klikken. De volledige modelnaam van de videokaart verschijnt. Onthoud het.

Stap 5

Typ in de browser de naam van de videokaart in de zoekbalk en druk op enter op het toetsenbord. Volg de eerste link en let op of de naam van je videokaart volledig overeenkomt met de opgegeven naam. Het is gemakkelijk om een volledige beschrijving van een grafisch apparaat op internet te vinden als u het exacte model kent.

Stap 6

U kunt de naam en het model van de videokaart bepalen als u de hoes verwijdert en alleen de sticker op het bord zelf leest - een gewetensvolle fabrikant geeft altijd de volledige naam van het apparaat aan, maar er zijn uitzonderingen.

Aanbevolen: