Geforce 8600 . Configureren

Inhoudsopgave:

Geforce 8600 . Configureren
Geforce 8600 . Configureren

Video: Geforce 8600 . Configureren

Video: Geforce 8600 . Configureren
Video: GeForce 8600 Gt 512 mb DDR3 в Играх 2023, Maart
Anonim

Als u niet tevreden bent met de videokaart die in uw computer is geïnstalleerd, probeer dan de instellingen voor de werking ervan aan te passen. Nadat u de prestaties van de videoadapter hebt verbeterd, hoeft u mogelijk geen nieuw apparaat meer aan te schaffen.

Geforce 8600. configureren
Geforce 8600. configureren

instructies:

Stap 1

Als we het hebben over een GeForce 8600 videokaart, installeer dan eerst de nieuwste drivers die beschikbaar zijn voor dit model. Maak verbinding met internet en open de website www.nvidia.ru. Beweeg de cursor over het tabblad "Drivers" en selecteer "Drivers downloaden" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2

Vul nu het zoekmenu in. Selecteer in het veld Producttype GeForce en selecteer in het veld Productserie GeForce 8 Series. Geef in het volgende veld het exacte model van uw videokaart op. Het kan een 8600 GS, GT of GTS zijn. Selecteer nu het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd en selecteer de taal.

Stap 3

Klik op de knop Zoeken. Selecteer het juiste stuurprogramma in de lijst en klik op de knop Nu downloaden. Wacht tot het softwaredownloadproces is voltooid. Installeer nieuwe stuurprogramma's en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Klik nu met de rechtermuisknop op het bureaublad en open het menu "Nvidia-configuratiescherm". Open het menu 3D-instellingen beheren. Selecteer het tabblad GlobalSettings om de standaardinstellingen van de videoadapter te configureren die van toepassing zijn op alle programma's.

Stap 5

Zet Anisatroping Filtering, optimalisatie en voorbeeldoptimalisatie nu uit. Voor de beste prestaties op uw grafische kaart, schakelt u alle functies uit, behalve Hardware Acceleration en ImageSettings. Sla de wijzigingen op en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Start het bedieningspaneel van de videokaart opnieuw. Selecteer het menu ChangeOverclockingConfiguration. Vink het vakje naast Myowncustomclockfrequencies aan. Verhoog nu de MemoryClockFrequency- en 3DClockFrequency-waarden een beetje. Klik op de knop Test en wacht tot de test van de videoadapter is voltooid.

Stap 7

Verbeter de prestaties van uw grafische kaart door deze regelmatig te testen. Zorg ervoor dat uw videoadapter optimaal presteert.

Populair per onderwerp