Hoe Een HP Laptop Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een HP Laptop Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een HP Laptop Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een HP Laptop Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een HP Laptop Uit Elkaar Te Halen
Video: HP 15-CS Laptop - How To Remove HDD and Install SSD 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat moet elke laptop worden gedemonteerd. De redenen hiervoor kunnen heel verschillend zijn: reparatie of vervanging van een van de onderdelen, algemene diagnose van de staat van apparaten of banale reiniging van de binnenkant van een laptop tegen stof en vuil. Wat de demontage betreft, verschillen HP-notebooks niet veel van andere vertegenwoordigers van vergelijkbare apparaten.

Hoe een HP laptop uit elkaar te halen
Hoe een HP laptop uit elkaar te halen

Noodzakelijk

kruiskopschroevendraaiers

instructies:

Stap 1

Selecteer de juiste maat kruiskopschroevendraaier. Voor het parseren heb je geen platte schroevendraaiers nodig. Houd er rekening mee dat als u een onderdeel moet verwijderen na het demonteren van de behuizing, u kleine kruiskopschroevendraaiers nodig heeft.

Stap 2

Leg een dikke, zachte doek en plaats de laptop erop, met het deksel naar beneden. Dit voorkomt krassen op de hoes. Als u een specifiek onderdeel moet verwijderen, verwijdert u de schroeven waarmee het deksel van het onderdeel is bevestigd. Als het je doel is om de hele behuizing te verwijderen, draai dan de extreme 4-6 schroeven los die verantwoordelijk zijn voor het vastzetten van de hele bodemmuur.

Stap 3

Til de onderwand voorzichtig op nadat u de bevestigingsschroeven hebt verwijderd. Het moet moeiteloos worden verwijderd. Als dit niet gebeurt, hebt u niet alle schroeven verwijderd. U kunt de hoes veilig verwijderen, want ze heeft geen reden of treinen worden niet naar haar gebracht.

Stap 4

Voordat u doorgaat met het losmaken van afzonderlijke elementen van de laptop, moet u de binnenkant ervan opblazen of stofzuigen. Dit voorkomt dat belangrijke onderdelen van de laptop vuil worden tijdens het parseren.

Aanbevolen: