Hoe Een Acer-laptop Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Acer-laptop Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een Acer-laptop Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Acer-laptop Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Acer-laptop Uit Elkaar Te Halen
Video: How to Disassemble a Laptop Acer Aspire E15 Series E5 Upgrade RAM HDD Cleaning Cooling Fan 2024, Mei
Anonim

Vaak worden mensen geconfronteerd met het probleem van gebrek aan informatie over de demontage van een bepaalde techniek. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat fabrikanten dergelijke instructies uitsluitend aan gekwalificeerde servicecentrumspecialisten verstrekken. De meeste Acer-laptopmodellen hebben vergelijkbare montageschema's, dus stapsgewijze instructies zijn relevant voor de meeste laptopgebruikers van dit bedrijf.

Een Acer-laptop demonteren
Een Acer-laptop demonteren

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - geen scherp mes.

instructies:

Stap 1

Koppel de computer los van de stroombron. Draai de laptop met de goede kant naar beneden, verwijder alle schroeven op de achterklep. Nadat u alle afneembare elementen van de hoes hebt verwijderd, ziet u de binnenkant van de harde schijf die aan de behuizing is vastgeschroefd en is vastgezet met een metalen plaat - verwijder ook alle bevestigingsmiddelen om deze te verwijderen.

Stap 2

Van het bord aan de rechterkant van de harde schijf, ontkoppel voorzichtig de twee draden die eraan zijn bevestigd, meestal zijn ze zwart, de andere wit. Koppel vervolgens het bord zelf los van de computer.

Stap 3

Leg de schroevendraaier opzij. Het volgende deel zal het moeilijkste zijn en vereist veel zorg van u. Het verwijderen van het onderpaneel voor de monitor gebeurt met een mes. Zorg ervoor dat het van tevoren niet te scherp is om beschadiging van het oppervlak te voorkomen. Wrik vervolgens voorzichtig de klep aan beide zijden van de laptop een voor een los en verwijder deze. Houd er rekening mee dat u uiterst voorzichtig moet zijn, vooral met dit deel van de computer - het is heel gemakkelijk om het te breken. Doe daarom niet veel moeite om het los te koppelen, het is heel gemakkelijk te verwijderen zonder. Verwijder vervolgens de schroeven waarmee het toetsenbord is bevestigd en koppel de lintkabel los.

Stap 4

Onder het verwijderde paneel vindt u de draden die de monitor met de computer verbinden. Koppel de monitorkabel los van de witte connector en verwijder vervolgens, nadat u het toetsenbord hebt verwijderd, de zwarte draad eronder die naar het scherm leidt. Verwijder beide schroeven waarmee de monitor aan de behuizing is bevestigd, waarna u hem kunt verwijderen.

Stap 5

Koppel de draden los van het "touchpad" - het aanraakaanwijsapparaatpaneel en verwijder vervolgens het moederbord uit de computerbehuizing. Het is veel handiger om de afdekking van de zijkant van de monitor te verwijderen, nadat u eerder de connectoren van het apparaat hebt verwijderd dat de positie van de computerafdekking bepaalt. Klaar - je hebt je Acer-laptop uit elkaar gehaald. De verdere montage vindt in omgekeerde volgorde plaats.

Aanbevolen: