Hoe De Standaard Internet Explorer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Standaard Internet Explorer In Te Stellen
Hoe De Standaard Internet Explorer In Te Stellen

Video: Hoe De Standaard Internet Explorer In Te Stellen

Video: Hoe De Standaard Internet Explorer In Te Stellen
Video: How to add websites to Trusted Sites in IE 2024, April
Anonim

Voorheen gebruikten alleen programmeurs of webdesigners meerdere webbrowsers op dezelfde computer, omdat ze hun projecten in alle bestaande webbrowsers moesten testen om onverwachte fouten en absurditeiten te voorkomen. Nu is de situatie veranderd en zijn meerdere browsers op een computer, zelfs voor een beginnende gebruiker, gemeengoed. Dit feit kan gemakkelijk worden verklaard - elk programma heeft immers zijn eigen voor- en nadelen.

Hoe de standaard Internet Explorer in te stellen
Hoe de standaard Internet Explorer in te stellen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Internet Explorer-webbrowser.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om van Internet Explorer uw standaardtoepassing te maken. Een van de eenvoudigste is het gebruik van standaard Windows-tools.

Stap 2

Het Windows-besturingssysteem bevat een speciale editor waarmee u standaardprogramma's kunt selecteren voor het openen van een bepaald type bestand of het uitvoeren van taken. Deze editor is niet perfect, maar hij kan de standaard browserinstellingen prima aan.

Stap 3

Klik in het menu "Start" met de linkermuisknop op "Instellingen" en selecteer vervolgens "Configuratiescherm". Dubbelklik vervolgens in het volgende venster op het pictogram "Programma's toevoegen of verwijderen". Klik daarna op het tabblad "Standaardprogramma's selecteren" en selecteer "Overig" en zoek vervolgens de browser die u nodig hebt in de lijst. Klik op OK onder aan het venster om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 4

De tweede manier is door middel van het programma zelf. Open hiervoor de internetbrowser Internet Explorer. Ga vervolgens naar het menu "Extra", waarin u de sectie "Internetopties" selecteert. Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Programma's" en klik vervolgens op de knop "Als standaard gebruiken".

Aanbevolen: