Hoe Een Tablet Uit Elkaar Te Halen

Hoe Een Tablet Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een Tablet Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Tablet Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Tablet Uit Elkaar Te Halen
Video: Samsung Galaxy Tab E SM-T561 Full Disassembly Battery inflated how To replace 2024, Mei
Anonim

Het demonteren van uw tablet verschilt per model en fabrikant. Sommige modellen kunnen in slechts enkele minuten tot een schroef worden gedemonteerd, terwijl dit voor andere tot een half uur kan duren.

razobr
razobr

Veel nieuwsgierige gebruikers zijn geïnteresseerd in het demonteren van een tablet. Allereerst wil ik waarschuwen dat zelfparsing van het apparaat kan leiden tot schade of volledige uitval.

Net als veel andere soorten moderne elektronica, worden tabletbehuizingen geassembleerd met vergrendelingen, zonder het gebruik van schroeven. Om de displaymodule van de basis te scheiden, moet u een heel dun en plat voorwerp gebruiken, zoals een mes of een speciale spatel. De keuze van de tool zal bepalen hoe succesvol de analyse zal zijn. Hoe dunner het is, hoe kleiner de kans dat het de tabletbehuizing beschadigt.

De punt van een spatel of mes moet in de opening tussen het scherm en de behuizing worden geduwd en lichtjes worden aangebracht. Het scherm zou moeten beginnen los te komen. U moet dus over de hele omtrek van de tablet lopen. Afhankelijk van het model van het apparaat kan er een ander aantal vergrendelingen in zitten. Ze moeten allemaal zorgvuldig worden losgekoppeld. Het gebruik van een tweede spatel of mes kan hierbij helpen. Nadat de displaymodule van de basis is verwijderd, moeten alle aangesloten kabels worden losgekoppeld.

Nadat u de weergavemodule hebt losgekoppeld, kunt u de batterij, het moederbord, polyfone blokken en verschillende modules in de tablet zien. Ze zijn allemaal met lussen met elkaar verbonden en met schroeven en dubbelzijdig plakband aan het lichaam bevestigd. Deze onderdelen kunnen indien nodig eenvoudig worden losgemaakt.

Het montageproces moet in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd.

Zoals u kunt zien, zijn er geen bijzondere problemen bij het demonteren van de tablet. Dit proces vereist echter een zekere behendigheid en enige vaardigheden in het werken met elektronica.

Aanbevolen: