Verouderde Stuurprogramma's Bijwerken

Inhoudsopgave:

Verouderde Stuurprogramma's Bijwerken
Verouderde Stuurprogramma's Bijwerken

Video: Verouderde Stuurprogramma's Bijwerken

Video: Verouderde Stuurprogramma's Bijwerken
Video: Bertha Benz: The First Driver 2024, Mei
Anonim

De praktijk leert dat het gebruik van nieuwe stuurprogrammaversies de prestaties van bepaalde apparaten kan verbeteren. Meestal zal het installeren van bijgewerkte stuurprogramma's de hardware stabiliseren en bugs oplossen die in de vorige versie zijn gevonden.

Verouderde stuurprogramma's bijwerken
Verouderde stuurprogramma's bijwerken

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Experts raden aan om stuurprogramma's handmatig te installeren voor elk specifiek apparaat. Deze procedure is moeilijk te volgen. Bovendien duurt het relatief lang. Maak een lijst met apparaten waarvoor u de software moet bijwerken.

Stap 2

Bezoek de websites van de bedrijven die de apparatuur op uw lijst hebben ontwikkeld. De meeste grote bedrijven bieden aan om stuurprogramma's rechtstreeks van hun sites te downloaden. Gebruik deze kans.

Stap 3

Als u het installatieprogramma hebt gedownload, voert u deze applicatie gewoon uit. Volg het stapsgewijze menu om de installatiemodus van het stuurprogramma te selecteren. Installeer geen extra hulpprogramma's tenzij dat nodig is.

Stap 4

Maak na het downloaden van het archief met de stuurprogrammabestanden een nieuwe map aan. Pak de bestanden uit het archief erin uit. Ga naar het menu Apparaatbeheer.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de naam van de hardware met verouderde stuurprogramma's. Selecteer Eigenschappen. Open het tabblad Stuurprogramma en klik op de knop Bijwerken.

Stap 6

Schakel over naar de handmatige modus voor het installeren van bestanden. Open het Verkenner-menu door op de knop Bladeren te klikken. Navigeer naar de map waar u de gedownloade bestanden hebt uitgepakt. Klik op de OK-knop. Gebruik het beschreven algoritme om stuurprogramma's voor andere apparaten te installeren.

Stap 7

Als u direct na het installeren van een nieuw exemplaar van het besturingssysteem uw stuurprogramma's bijwerkt, is het verstandiger om een extra applicatie te gebruiken. Download Sam Drivers en voer het uit.

Stap 8

Na een tijdje geeft de applicatie je een lijst met stuurprogramma's die voor specifieke apparaten kunnen worden geïnstalleerd. Selecteer de vereiste kits met selectievakjes en klik op de knop "Installeren".

Stap 9

Schakel over naar de modus voor automatische bestandsupdate. Start uw computer opnieuw op nadat u alle geselecteerde stuurprogrammakits hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: