Het Stuurprogramma Voor Uw HP-printer Bijwerken

Inhoudsopgave:

Het Stuurprogramma Voor Uw HP-printer Bijwerken
Het Stuurprogramma Voor Uw HP-printer Bijwerken

Video: Het Stuurprogramma Voor Uw HP-printer Bijwerken

Video: Het Stuurprogramma Voor Uw HP-printer Bijwerken
Video: HP Supply Problem After Update 2024, April
Anonim

Een stuurprogramma is een programma dat uw besturingssysteem gebruikt om een aangesloten printer te "zien". In de regel wordt alle benodigde software bij de hardware geleverd, maar als u besluit de driver voor uw printer (HP of een andere) bij te werken, zijn er verschillende stappen die u moet volgen.

Het stuurprogramma voor uw HP-printer bijwerken
Het stuurprogramma voor uw HP-printer bijwerken

instructies:

Stap 1

Een recentere versie van het printerstuurprogramma (als deze door de ontwikkelaar is uitgebracht) kan vanaf de schijf worden geïnstalleerd of van internet worden gedownload. Zorg er in ieder geval voor dat het installatiebestand op uw computer beschikbaar is.

Stap 2

Om het stuurprogramma van internet te downloaden, start u uw browser en gaat u naar de officiële HP-website op https://www8.hp.com/ru/ru/home.html (voor Rusland). Selecteer op de startpagina het gedeelte 'Ondersteuning en stuurprogramma's'.

Stap 3

Voer op de pagina die wordt geopend de naam en (of) het productnummer in het lege veld op het tabblad "Drivers en Software" in. Op de body kunt u het model en de serie van uw printer aflezen. Traditioneel plaatst de fabrikant deze gegevens op het frontpaneel.

Stap 4

Klik op de knop "Zoeken" en wacht tot een lijst met overeenkomsten voor uw verzoek is gegenereerd. Selecteer de driver die u nodig heeft uit de lijst door er met de linkermuisknop op te klikken. Gebruik op de nieuwe pagina de vervolgkeuzelijst om uw besturingssysteem te selecteren, klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Selecteer het bestand dat u wilt downloaden en klik met de linkermuisknop op de juiste linkregel (bijvoorbeeld "HP Full Feature Software and Driver"). Wanneer u naar de volgende pagina gaat, selecteert u de linkregel met de naam van de software in het gedeelte "Beschrijving en kenmerken".

Stap 6

Geef de map op om het bestand op te slaan en wacht tot het downloaden is voltooid. Voer het gedownloade.exe-bestand uit door er met de linkermuisknop op te klikken en wacht tot alle bestanden naar uw computer zijn uitgepakt.

Stap 7

Hierdoor wordt de "Installatiewizard" gestart. De benodigde software wordt automatisch geïnstalleerd, u hoeft alleen maar de instructies van het installatieprogramma te volgen. Wacht tot de bewerking is voltooid en klik op de knop "Voltooien", start uw computer opnieuw op.

Stap 8

In Windows-besturingssystemen is het bijwerken van het printerstuurprogramma mogelijk met behulp van het onderdeel "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram op het "bureaublad" en selecteer "Eigenschappen".

Stap 9

Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer". Vouw in het geopende venster het item "COM- en LPT-poorten" uit en selecteer de printerpoort door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop.

Stap 10

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Driver" en klik op de knop "Update". Volg de instructies van de "Hardware Update Wizard" om de nieuwe versie van het stuurprogramma te installeren vanaf de door u opgegeven locatie of automatisch.

Aanbevolen: