Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Bijwerken
Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Bijwerken
Video: W10-0032 Stuurprogramma's bijwerken in Windows 10, bijvoorbeeld van de videokaart. 2024, Mei
Anonim

De videokaart in de computer is verantwoordelijk voor de beeldkwaliteit, schermresolutie en de weergave van speciale effecten. Om een stabiele, stabiele en betrouwbare werking te garanderen, is de aanwezigheid van de juiste software in het systeem vereist, dit wordt een stuurprogramma genoemd. In het geval van een storing of als er een nieuwere versie wordt uitgebracht, wordt het noodzakelijk om het stuurprogramma van de videokaart bij te werken.

Hoe u het stuurprogramma van uw grafische kaart kunt bijwerken
Hoe u het stuurprogramma van uw grafische kaart kunt bijwerken

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende opties om te updaten. Bij elk van de opties moet u, als u de naam van uw videokaart kent, het stuurprogramma van tevoren downloaden van de website van de fabrikant en het op uw harde schijf opslaan.

Stap 2

Ga in de eerste optie naar het menu "Start", zoek en open het gedeelte "Configuratiescherm" en selecteer in het venster dat verschijnt de subsectie "Programma's toevoegen of verwijderen". Zoek in de lijst die op het scherm wordt weergegeven de naam van uw stuurprogramma en verwijder het. Daarna is het raadzaam om uw computer opnieuw op te starten. Nadat het systeem is gestart, installeert u het nieuwe videostuurprogramma.

Stap 3

Er is een andere manier om het stuurprogramma van uw videokaart correct bij te werken. Meestal zijn er speciale programma's op de websites van de fabrikanten waarmee u de driver correct van het systeem kunt verwijderen. Download zo'n programma, sla het op uw computer op, voer het uit en volg alle instructies.

Stap 4

De volgende methode vereist zorg. Plaats de muisaanwijzer op het pictogram Deze computer en klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt "Apparaatbeheer". Er verschijnen 2 vensters. Selecteer het juiste venster. Zoek de lijn met de videoadapter erin, dit is je videokaart. Klik erop met de muis en selecteer het item dat aanbiedt om het stuurprogramma bij te werken. Er verschijnt een nieuw wizardvenster. Volg alle instructies in dit venster.

Stap 5

De laatste optie is het gemakkelijkst te implementeren, hoewel het mogelijk niet altijd correct werkt. Download hiervoor de nieuwe versie van het stuurprogramma van de website van de fabrikant en voer het uit. Bij het installeren van een nieuwe driver over de oude, worden in de regel onnodige bestanden verwijderd en vervangen door bijgewerkte. Daarna is vaak opnieuw opstarten vereist om het nieuwe stuurprogramma correct te laten werken.

Aanbevolen: