De Versie Van Het Grafische Stuurprogramma Bijwerken

Inhoudsopgave:

De Versie Van Het Grafische Stuurprogramma Bijwerken
De Versie Van Het Grafische Stuurprogramma Bijwerken

Video: De Versie Van Het Grafische Stuurprogramma Bijwerken

Video: De Versie Van Het Grafische Stuurprogramma Bijwerken
Video: Grafisch Stuurprogramma Bijwerken 2024, Mei
Anonim

Het grafische stuurprogramma is vereist om de videoadapter die in uw computer wordt gebruikt, correct te laten werken. Het belangrijkste doel van het stuurprogramma is om informatie van het besturingssysteem te interpreteren in een reeks opdrachten die het apparaat kan begrijpen.

De versie van het grafische stuurprogramma bijwerken
De versie van het grafische stuurprogramma bijwerken

Noodzakelijk

  • - Driver Pack-oplossing;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Zelfs nadat een product is uitgebracht, stoppen bedrijven niet met het ontwikkelen van nieuwe drivers. Dit helpt om de prestaties van de apparatuur te verbeteren. Soms brengt het bijwerken van werkbestanden nieuwe functionaliteit met zich mee. De beste manier om een nieuwe versie van het grafische stuurprogramma te installeren, is door de huidige versie van het programma te downloaden van de officiële website van de fabrikant. Zet uw computer aan en open uw internetbrowser.

Stap 2

Bezoek de websites www.ati.com, www.nvidia.ru of www.asus.com. De keuze van de bron hangt af van het model van de gebruikte videoadapter. Open het menu Downloadcentrum en vul de meegeleverde tabel in. Zorg ervoor dat u de serie van uw videokaart en het model correct aangeeft. Selecteer het besturingssysteem dat u momenteel gebruikt. Begin met het downloaden van de programma's die door het systeem worden voorgesteld en wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 3

Installeer de gedownloade applicatie. Start uw computer opnieuw op en controleer de instellingen van de grafische kaart. Meestal veranderen ze niet wanneer u een nieuwe versie van de stuurprogramma's installeert, maar u moet hier toch nog een keer voor zorgen. Controleer de kwaliteit van de videokaart.

Stap 4

Als u om de een of andere reden geen geschikte versie van stuurprogramma's op de officiële website kunt vinden, download dan Driver Pack Solution (Sam Drivers). Voer het uit en wacht terwijl de procedure voor het verzamelen van informatie over de geïnstalleerde hardware wordt uitgevoerd.

Stap 5

Schakel de selectievakjes in die betrekking hebben op de videoadapter. Klik op de knop "Update" en wacht terwijl het programma de geselecteerde bestandensets automatisch installeert. Start je computer opnieuw op en pas de instellingen voor je videokaart aan. Zorg ervoor dat u een controlepunt voor systeemherstel maakt voordat u Driver Pack Solution uitvoert. Gebruik het nieuwste hulpprogramma om te voorkomen dat u oudere stuurprogramma's installeert.

Aanbevolen: