Hoe Een Gecodeerd Bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gecodeerd Bestand Te Openen
Hoe Een Gecodeerd Bestand Te Openen

Video: Hoe Een Gecodeerd Bestand Te Openen

Video: Hoe Een Gecodeerd Bestand Te Openen
Video: Verwijder S / MIME- of OpenPGP-codering uit Outlook PST-e-mails (enkele sleutel) 2024, Mei
Anonim

Om persoonlijke informatie tegen nieuwsgierige blikken te beschermen, stellen veel gebruikers wachtwoorden in voor Microsoft Office- of PDF-bestanden. In dit geval kunt u het overdrijven en het document tegen zichzelf beschermen door de code te vergeten. In dit geval kunnen er ernstige problemen ontstaan, vooral als het bestand waardevolle informatie bevat.

Hoe een gecodeerd bestand te openen
Hoe een gecodeerd bestand te openen

Noodzakelijk

  • - Geavanceerd PDF-wachtwoordherstelprogramma;
  • - Accent WORD Password Recovery-programma.

instructies:

Stap 1

Het probleem wordt opgelost met behulp van speciale programma's. Afhankelijk van het type bestand waarvan u het wachtwoord wilt raden, moet de applicatie worden gebruikt. Vervolgens zullen we de procedure bekijken voor het openen van gecodeerde bestanden van de meest voorkomende formaten.

Stap 2

Om een code voor PDF-bestanden te selecteren, moet u het programma Advanced PDF Password Recovery downloaden en vervolgens op uw computer installeren.

Stap 3

Start Geavanceerd PDF-wachtwoordherstel. Nu moet u handelen afhankelijk van de situatie. Als u weet hoeveel tekens het wachtwoord bevat, gaat u naar het tabblad Lengte. Er verschijnt een venster waarin u het aantal tekens voor het wachtwoord kunt instellen. In de regel "Minimum en maximum aantal tekens" moet u hetzelfde aantal opgeven dat gelijk is aan het aantal wachtwoordtekens.

Stap 4

Als u het aantal wachtwoordtekens niet weet, stelt u 1 in op de regel "Minimumwaarde" en 10. Het heeft geen zin om meer in de regel "Maximumwaarde" te zetten. Klik vervolgens op Openen.

Stap 5

Er verschijnt een bladervenster. Geef het pad naar het bestand op. Selecteer het met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen". Klik vervolgens in het hoofdmenu van het programma op Start. De procedure voor het selecteren van de code voor het bestand begint. Houd er rekening mee dat deze operatie lang kan duren. Na voltooiing wordt een rapport gepubliceerd in het programmavenster, dat de code zal bevatten.

Stap 6

Gebruik Accent WORD Password Recovery om wachtwoorden voor Microsoft Word-bestanden te vinden. Voer de applicatie uit. Selecteer de optie genaamd Application setup. Stel naast de regel Prioriteit de waarde Hoog in. Klik OK.

Stap 7

Selecteer vervolgens Bestand in het programmamenu en vervolgens Openen. Geef het pad naar het bestand op. Markeer het en klik op Openen. De procedure voor het selecteren van de code wordt gestart, waarna u deze in het rapport kunt zien.

Aanbevolen: