Hoe Maak Je Een Flashkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flashkaart?
Hoe Maak Je Een Flashkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Flashkaart?

Video: Hoe Maak Je Een Flashkaart?
Video: How to Make a Flashcard 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat snelle en efficiënte e-mail tegenwoordig de gewone post bijna volledig heeft vervangen en mensen elkaar veel vaker feliciteren met de feestdagen op internet, is de relevantie van wenskaarten helemaal niet verdwenen. Mensen ontvangen net als vroeger graag ansichtkaarten, maar met de komst van moderne technologie kun je niet alleen je vrienden en geliefden papieren kaarten geven, maar ook interactieve en levendige flashkaarten maken waarin begroetingstekst kan worden gecombineerd met een bewegend beeld en met een goede begeleiding.

Hoe maak je een flashkaart?
Hoe maak je een flashkaart?

instructies:

Stap 1

Een zelf gemaakte flitskaart wordt een gedenkwaardig en gedenkwaardig cadeau voor je vriend. Het maken is niet zo moeilijk als het lijkt.

Stap 2

Om een ansichtkaart te maken, heeft u Macromedia Flash nodig. Als voorbeeld zullen we u vertellen hoe u een nieuwjaarswenskaart in flash maakt. Omdat het flash-formaat de mogelijkheid inhoudt om uw afbeeldingen te animeren, kunt u een ansichtkaart tekenen met een imitatie van sneeuwval.

Stap 3

Om vallende sneeuwvlokken op een ansichtkaart weer te geven, tekent u een rechthoek op het werkgebied die groter is dan de hoogte van de werkscène. Teken sneeuwvlokken in de rechthoek en begin de rechthoek langzaam van boven naar beneden te verplaatsen.

Stap 4

Gebruik een donkere afbeelding als achtergrond voor de ansichtkaart - een nachtelijke hemel of een nachtbos is voldoende, want tegen deze achtergrond zijn lichte sneeuwvlokken duidelijk zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat de ansichtkaart het effect van continue sneeuwval heeft en de geadresseerde van uw felicitaties de overgang tussen frames en de verandering in het patroon van sneeuwvlokken niet heeft opgemerkt, moet u de sneeuwvlokken in een bepaalde volgorde op de rechthoek rangschikken.

Stap 5

Verdeel de sneeuwvlokrechthoek in drieën en zorg ervoor dat het patroon aan de bovenkant overeenkomt met het patroon aan de onderkant. Dit is nodig zodat tijdens de overgang van frames het beeld met elkaar samenvalt en het lijmeffect onzichtbaar is. Verwijder het honderdste frame uit het frame, zodat het beeld niet bevriest aan het einde van één afspeelcyclus.

Stap 6

Als je wilt dat de sneeuwval er nog realistischer uitziet, maak dan nog een laag en maak er een tweede rechthoek in. Teken er kleinere sneeuwvlokken op voor de achtergrond en pas de beweging aan zodat de sneeuwvlokken zowel van boven naar beneden als van links naar rechts bewegen. Het achterste sneeuwvlokblad moet kleiner zijn dan het voorblad, maar breder dan het voorblad.

Stap 7

Kies een mooi lettertype en schrijf felicitaties op de kaart. Voeg desgewenst een gesproken begroeting toe aan de ansichtkaart door deze vooraf op de microfoon op te nemen.

Aanbevolen: