Hoe De ID Van Een Flashkaart Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De ID Van Een Flashkaart Te Vinden
Hoe De ID Van Een Flashkaart Te Vinden

Video: Hoe De ID Van Een Flashkaart Te Vinden

Video: Hoe De ID Van Een Flashkaart Te Vinden
Video: Flashcard u0026 Keyword Search in PILOT PLUS 2024, Mei
Anonim

Het kennen van de ID van een flashcard is in enkele gevallen noodzakelijk. Dit kan te wijten zijn aan de binding van navigators en andere draagbare systemen aan specifieke kaarten. In dit geval moet er een manier zijn om de informatie te bekijken via het menu van het apparaat zelf.

Hoe de ID van een flashkaart te vinden
Hoe de ID van een flashkaart te vinden

Noodzakelijk

kaartlezer

instructies:

Stap 1

Inspecteer de verpakking van uw verwisselbare schijf zorgvuldig, het is goed mogelijk dat deze op een van de onderdelen de informatie bevat waarin u geïnteresseerd bent over het identificatienummer van het apparaat. Dit is de gemakkelijkste manier om de ID van uw flashkaart te achterhalen.

Stap 2

Gebruik uw Garmin autonavigator om de ID van uw flashkaart te achterhalen. Om dit te doen, plaatst u het in de daarvoor bestemde sleuf van het navigatieapparaat, schakelt u het in en opent u het Garmin servicemenu.

Stap 3

Houd het scherm in de hoek op het batterijpictogram ingedrukt. Bij sommige modellen moet u op het horloge drukken.

Stap 4

Ga naar het menu met de titel "Gegevenskaart testpagina" en overschrijf het serienummer van de schijf. U kunt ook een andere navigator gebruiken, de volgorde van acties zal ongeveer hetzelfde zijn.

Stap 5

Als je een smartphone of PDA hebt, controleer dan het identificatienummer van de verwisselbare opslag er doorheen. Hiervoor hebt u aanvullende software nodig om informatie weer te geven over de geheugenmodules die op het mobiele apparaat zijn aangesloten. Er zijn veel van dergelijke programma's, ze zijn voor elk platform afzonderlijk ontwikkeld, maar ze werken niet allemaal goed. De flashcard moet in het daarvoor bestemde vakje in de telefoon worden gestoken, waarna deze moet worden geladen.

Stap 6

Gebruik speciale software zoals Everest om de ID van de geheugenkaart te achterhalen. Om dit te doen, sluit u het aan op de computer met behulp van een kaartlezer en bekijkt u de configuratie van schijfapparaten, het is heel goed mogelijk dat u met een van deze programma's de ID van de flashkaart kunt achterhalen.

Stap 7

Probeer ook verschillende bestandsbeheerders te gebruiken die op zowel mobiele apparaten als op het computergeheugen zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: