Hoe Bestanden Op Een Flashkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Op Een Flashkaart Te Herstellen
Hoe Bestanden Op Een Flashkaart Te Herstellen

Video: Hoe Bestanden Op Een Flashkaart Te Herstellen

Video: Hoe Bestanden Op Een Flashkaart Te Herstellen
Video: How to Make a Flashcard 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk bevonden veel van de gebruikers zich in een situatie waarin de benodigde informatie per ongeluk van de flashkaart werd verwijderd. U hebt echter geen kopie van de bestanden gemaakt. Of het is per ongeluk geformatteerd. Zelfs nadat de flashkaart volledig is geformatteerd, kan de informatie worden hersteld. Bovendien is het percentage succesvol dataherstel erg hoog.

Hoe bestanden op een flashkaart te herstellen
Hoe bestanden op een flashkaart te herstellen

Noodzakelijk

TuneUp Utilities 2011-programma

instructies:

Stap 1

Het is erg belangrijk om, nadat u merkt dat informatie van uw flashkaart is verwijderd, er geen nieuwe gegevens naar te schrijven, omdat in dit geval de kans op een succesvolle gegevensherstelbewerking wordt verkleind. Het is raadzaam om een flashkaart met een kaartlezer op een computer aan te sluiten.

Stap 2

Om gegevens te herstellen, hebt u TuneUp Utilities 2011 nodig. Download het van internet en installeer het op uw harde schijf. Hoewel het programma wordt betaald, heeft het een proefperiode.

Stap 3

Start TuneUp Utilities. Wanneer het programma voor het eerst wordt gestart, begint het met het analyseren van uw pc. Na voltooiing verschijnt een melding over systeemoptimalisatie. Als u akkoord gaat, zal het programma uw systeem optimaliseren en fouten herstellen (u kunt deze procedure weigeren). Vervolgens wordt u naar het hoofdmenu geleid. Ga naar het tabblad "Problemen oplossen".

Stap 4

Selecteer in het volgende venster de optie "Verwijderde bestanden herstellen". Vervolgens verschijnt er een lijst met alle schijven die op de computer zijn aangesloten. Schakel het selectievakje uit naast alle partities op uw harde schijf, behalve uw flashstation. Ga dan verder.

Stap 5

Voer niets in de regel "Zoekcriteria" in. Op dit moment is het inderdaad nodig om de maximaal mogelijke hoeveelheid informatie te herstellen, en niet een specifiek bestand. Haal het vinkje weg naast Search 0 Byte Files. Dit maakt het ophalen van gegevens sneller. Klik na het instellen van de parameters op "Volgende".

Stap 6

Het proces van het zoeken naar verwijderde gegevens begint. De duur ervan hangt af van het vermogen van de computer en van de grootte van de flashkaart. Na voltooiing van de bewerking worden de gevonden bestanden weergegeven in het programmavenster. Markeer de gewenste bestanden. (u kunt alles tegelijk of apart selecteren). Klik vervolgens op "Herstellen" onderaan het programmavenster. U kunt ze terugzetten naar hun oorspronkelijke locatie, dat wil zeggen rechtstreeks naar een flashkaart of naar een map op uw computer.

Aanbevolen: