Hoe Gegevens Van Een Flashkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gegevens Van Een Flashkaart Te Herstellen
Hoe Gegevens Van Een Flashkaart Te Herstellen

Video: Hoe Gegevens Van Een Flashkaart Te Herstellen

Video: Hoe Gegevens Van Een Flashkaart Te Herstellen
Video: How to Make a Flashcard 2024, Mei
Anonim

Door storingen die om verschillende redenen kunnen worden veroorzaakt, kan informatie op flash-kaarten verloren gaan. Geef het niet meteen op. Er zijn verschillende manieren om verloren gegevens te herstellen.

Hoe gegevens van een flashkaart te herstellen
Hoe gegevens van een flashkaart te herstellen

instructies:

Stap 1

Open de USB-stick. Als dit niet lukt en er een fout op het scherm wordt weergegeven, moet u, om de gegevens te herstellen, beginnen met het formatteren van de flashdrive. Dit kan haar helpen om tot bezinning te komen. Ga naar het menu Start-knop en vervolgens naar Alle programma's.

Stap 2

Zoek de app Bestandsverkenner. Selecteer uw USB-flashstation in de lijst met apparaten. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Formaat". Kies een snelle opmaakmethode en klik vervolgens op OK.

Stap 3

Installeer een programma op uw pc waarmee u de gegevens van de flashkaart kunt herstellen. Download Easy Recovery Professional van internet. Het is gratis beschikbaar. Je kunt het downloaden op de officiële website van de ontwikkelaar of op een andere portal.

Stap 4

Nadat het programma is geïnstalleerd, voert u het uit. Ga naar het gedeelte "Gegevensherstel". Zoek het item Format Recovery. Nadat u het hebt geactiveerd, wordt automatisch een systeemscan gestart. Er verschijnt dan een waarschuwing dat de bestanden die worden hersteld, op een andere schijf moeten worden opgeslagen. Ga akkoord met deze verklaring door op OK te klikken.

Stap 5

Selecteer de USB-stick in de lijst met media in de programma-interface. Klik vervolgens op de knop Volgende. Er wordt een scan van de flashkaart gestart, waardoor alle gegevens worden gevonden die onlangs zijn verwijderd of gewist om wat voor reden dan ook. Om bestanden van een flashstation te herstellen, selecteert u ze in de meegeleverde lijst. Je kunt ze allemaal herstellen, hoewel het beter is om selectief te herstellen.

Stap 6

Klik volgende . Selecteer vervolgens een map op uw pc waar u de herstelde bestanden wilt opslaan. Klik vervolgens op de knop Volgende. Het bestandsherstelproces zal beginnen. Als het klaar is, wordt alle herstelde informatie opgeslagen in de map die u hebt opgegeven.

Aanbevolen: