Hoe Het Wachtwoord Van Een Flashkaart Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Van Een Flashkaart Te Achterhalen?
Hoe Het Wachtwoord Van Een Flashkaart Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Van Een Flashkaart Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Van Een Flashkaart Te Achterhalen?
Video: How do flashcards work? (feat. Flashcards) 2024, April
Anonim

Om persoonlijke gegevens te beschermen, wordt vaak een wachtwoord op de flashkaart gezet. Als iemand anders de USB-stick in zijn digitale apparaat steekt, kan hij de inhoud ervan niet bekijken. Maar het is ook mogelijk dat het wachtwoord van het apparaat vergeten wordt. En als de gebruiker het niet heeft opgeschreven, ontstaat het probleem hoe hij zijn eigen geheugenkaart moet openen. Gelukkig betekent dit niet dat u de toegang tot informatie volledig bent kwijtgeraakt. Het wachtwoord kan worden hersteld.

Hoe het wachtwoord van een flashkaart te achterhalen?
Hoe het wachtwoord van een flashkaart te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - Nemesis Service Suite-programma;
  • - NokiaUnlocker-programma.

instructies:

Stap 1

Om te werken heb je twee programma's nodig: Nemesis Service Suite en NokiaUnlocker. Beide programma's zijn gratis. Ze zijn te vinden op internet.

Stap 2

Sluit het apparaat met de geheugenkaart aan op de computer. Start vervolgens Nemesis Service Suite. Klik op Scannen in het programmamenu. Wacht tot de scan is voltooid. Open vervolgens het tabblad Permanent geheugen en zoek de regel Naar bestand. Vink het vakje naast deze regel aan. Klik vervolgens op Lezen. U heeft nu een bestand met de extensie *.pm. Dit bestand wordt opgeslagen op het systeemstation in de map Program Files, NSSBackuppm.

Stap 3

Start vervolgens het programma NokiaUnlocker. Blader om het pad naar het opgeslagen *.pm-bestand op te geven. De onderste regel in NokiaUnlocker heet Memory Card Password. Dienovereenkomstig zal deze regel het wachtwoord voor uw flashkaart bevatten.

Stap 4

Als u de eigenaar bent van een smartphone met het Symbian-besturingssysteem, dan is deze methode geschikt voor u. Verbind uw smartphone met de computer en ga vervolgens naar het telefoongeheugen. Open vervolgens de map Systeem, waarin u een bestand met de naam Mmcstore vindt. Kopieer dit bestand naar de hoofdmap van uw telefoongeheugen.

Stap 5

De volgende stap vereist dat de weergave van de bestandsextensie op uw besturingssysteem is ingeschakeld. Je kunt het zo doen. Ga naar het "Configuratiescherm". Selecteer vervolgens "Mapopties". Ga dan naar het tabblad "Bekijken" en verwijder het vinkje naast de regel "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen". Klik op OK en vervolgens op Toepassen.

Stap 6

Klik daarna met de rechtermuisknop op Mmcstore en selecteer "Naam wijzigen" in het contextmenu. Voeg.txt toe aan het einde van de bestandsnaam. Het systeem zal dit bestand nu als tekst zien. Open het met een gewoon kladblok en je ziet het wachtwoord.

Aanbevolen: