Hoe Een Computer Op Afstand Te Bedienen

Hoe Een Computer Op Afstand Te Bedienen
Hoe Een Computer Op Afstand Te Bedienen

Video: Hoe Een Computer Op Afstand Te Bedienen

Video: Hoe Een Computer Op Afstand Te Bedienen
Video: Как легко настроить удаленный рабочий стол в Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het is niet gemakkelijk om je het leven van vandaag voor te stellen zonder een computer en internet. Tegelijkertijd is het natuurlijk dat ouders zich zorgen maken over wat hun kinderen precies op internet doen terwijl de ouders aan het werk zijn.

Hoe een computer op afstand te bedienen
Hoe een computer op afstand te bedienen

Het onbetwistbare voordeel van universele automatisering is de afwezigheid van informatiehonger, wanneer iedereen de benodigde informatie in het optimale volume voor hem kan ontvangen. Het internet wordt echter niet alleen overspoeld met bruikbaarheid in de vorm van naslagwerken en workshops, maar ook met schadelijke informatie. Het is de taak van moderne ouders om, waar mogelijk, hun kinderen ertegen te beschermen en te beschermen.

In deze situatie kunt u een competente beslissing nemen: op afstand observeren wat het kind precies op de computer doet, hoeveel tijd het aan studie en amusement besteedt.

Er zijn veel programma's waarmee u uw computer op afstand kunt controleren. Dit omvat spyware. Velen van hen vertragen echter de prestaties van de computer aanzienlijk. Bovendien worden de meeste ervan op betaalde basis gedistribueerd.

Wees echter niet boos. Informatietechnologieën ontwikkelen zich elke dag en vandaag zijn er programma's verschenen voor externe toegang tot de computer van iemand anders via internet. Bovendien kunt u niet alleen logbestanden bekijken, maar ook bestanden, downloadgeschiedenis, bezoeklog, enz.

Een van de meest populaire is het Ammyy Admin-programma. Het is eenvoudig te installeren, vereist geen gespecialiseerde kennis op het gebied van computertechnologie tijdens de installatie. Er is slechts één voorwaarde - dat beide computers een internetverbinding hebben.

Hoewel dit programma oorspronkelijk bedoeld was voor beheer op afstand, onder pc-gebruikers, heeft het een bredere toepassing gevonden. Zijn functies:

- afbeeldingen bekijken op een externe computer;

- Ammyy Admin omzeilt alle antivirussoftware, het is bijna onmogelijk om het te detecteren;

- de mogelijkheid om een voicechat te maken;

- Gratis voor niet-commercieel thuisgebruik.

Er is één voorwaarde voor het laatste punt - het is belangrijk om de vastgestelde limiet niet te overschrijden.

Interessant is dat Ammyy Admin ook op het werk gebruiksvriendelijk is. Met name voor het monitoren van medewerkers.

Aanbevolen: