Een Schijf Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Schijf Toevoegen
Een Schijf Toevoegen

Video: Een Schijf Toevoegen

Video: Een Schijf Toevoegen
Video: Toevoegen van een harde schijf in Windows. 2024, Mei
Anonim

Het is niet mogelijk om gegevens aan een schijf toe te voegen. Het punt zit hem niet in het formaat van de schijf, maar in het feit dat de vorige opnamesessie niet moet worden afgerond. Wanneer de schijf is gefinaliseerd, wordt deze gefinaliseerd voor verdere opname.

Nu kan elke pc-gebruiker gegevens naar schijf schrijven
Nu kan elke pc-gebruiker gegevens naar schijf schrijven

Noodzakelijk

  • - cd (dvd) schrijven -rom
  • - niet-gefinaliseerde schijf

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's om gegevens naar schijf te schrijven, u kunt het programma gebruiken dat in het besturingssysteem is ingebouwd, maar het belangrijkste is om een cd-schrijver te hebben. Zet uw computer aan en plaats de cd waaraan u bestanden wilt toevoegen in de brander.

Stap 2

Als het schijfbrandprogramma dat u gebruikt actief is, zal het hoogstwaarschijnlijk onmiddellijk reageren op het plaatsen van de schijf en u informeren dat het mogelijk is om daar aanvullende gegevens te schrijven. U kunt ook met Verkenner controleren of de schijf is gefinaliseerd. Kijk hiervoor naar de capaciteit van de schijf. Blanco cd-schijven hebben een capaciteit van 702 MB, dvd-schijven - 4 GB (u kunt de volledige capaciteit van een schijf van een of ander type te weten komen door naar de verpakking te kijken, het geeft de maximaal mogelijke hoeveelheid informatie aan die kan worden op een schijf worden geschreven). Als de grootte van de schijf in de verkenner er bijvoorbeeld uitziet als: "415 MB gebruikt van 415" - dan wordt de schijf gesloten voor verdere opname. Als er iets staat als: "415 MB van 702 MB" - dan is alles in orde, je kunt meer toevoegen.

Stap 3

Voeg in het brandervenster de bestanden toe die u aan de schijf wilt toevoegen en brand ze. In deze stap kunt u de schijf weer open laten voor verdere opname of finaliseren. Het aantal opnamesessies wordt alleen beperkt door de capaciteit van de schijf.

Aanbevolen: