Een Lokale Schijf Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Lokale Schijf Toevoegen
Een Lokale Schijf Toevoegen

Video: Een Lokale Schijf Toevoegen

Video: Een Lokale Schijf Toevoegen
Video: Instructie filmpje -Hoe voeg ik een map toe aan de lokale schijf? 2024, Mei
Anonim

Meerdere partities op een harde schijf zijn gebruikelijk in computerarchitectuur. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen ervoor kiezen om systeembestanden te scheiden van persoonlijke informatie. En het opslaan van de benodigde gegevens in het geval van een systeemstoring is veel eenvoudiger, omdat u meerdere partities tot uw beschikking heeft.

Een lokale schijf toevoegen
Een lokale schijf toevoegen

Noodzakelijk

Paragon Partitie Magie

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de lokale schijf correct wordt gemaakt, hebt u een speciaal programma nodig. Download en installeer het hulpprogramma Paragon Partition Magic op uw computer of laptop. Houd bij het kiezen van een programmaversie rekening met de kenmerken van uw besturingssysteem.

Een lokale schijf toevoegen
Een lokale schijf toevoegen

Stap 2

Nadat het installatieproces van PartitionMagic is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Dit moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat het programma volledige toegang krijgt tot lokale schijven. Voer het hulpprogramma uit in de hoofdgebruikersmodus.

Stap 3

U kunt alleen een nieuwe sectie toevoegen door de bestaande te splitsen. Bereid daarom van tevoren de schijf voor waarvan u de nieuwe partitie voor dit proces gaat scheiden. Houd er rekening mee dat het beter is om met lege schijven te werken. Breng alle belangrijke informatie over naar andere media en formatteer de partitie.

Stap 4

Zoek het item "Sectie maken" op het tabblad "Wizards". Selecteer de schijf waarvan u het gebied wilt scheiden, geef de toekomstige grootte en indeling op. Nadat u de gedetailleerde configuratie van de kenmerken van de toekomstige sectie hebt voltooid, klikt u op "Toepassen". Klik in de pop-up die verschijnt op Nu opnieuw opstarten.

Aanbevolen: