Beste Asus-moederborden

Inhoudsopgave:

Beste Asus-moederborden
Beste Asus-moederborden

Video: Beste Asus-moederborden

Video: Beste Asus-moederborden
Video: Top 5 Best Motherboard of (2021) 2024, Mei
Anonim

Het moederbord speelt de belangrijkste rol in de werking van de computer, dus je moet een moederbord grondig kiezen. Elk jaar komen er steeds meer moderne, snelle en functionele modellen uit, de beste moederborden van Asus, Biostar, ASRock, Gigabyte worden getest door moderne laboratoria en de beste specialisten. Moederborden van de Taiwanese holding Asus worden qua prijs, functionaliteit en kwaliteit als optimaal beschouwd.

Moederbord ASUS P8Z77
Moederbord ASUS P8Z77

Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van de computer dat stroom levert en de werking van alle apparaten coördineert, van hoofdtelefoons tot de centrale processor. Componenten kunnen via connectoren of speciale sockets op het bord worden aangesloten. Bij het kiezen moet u rekening houden met de basiskenmerken van het apparaat.

Asus moederbord specificaties:

  • compatibiliteit met verschillende processors (socket);
  • bandbreedte en busfrequentie (FSB);
  • maximale hoeveelheid en type RAM;
  • geïntegreerd geluid, netwerk, videokaarten;
  • slots voor uitbreidingskaarten;
  • vormfactor (afmetingen).

Moederbord ASUS X99-Deluxe

Premium-kaart voor maximale functies en prestaties. Het LGA2011-v3-platform voegt native ondersteuning toe voor USB 3.0, dat 10 keer sneller is dan gewone USB 2.0. De voordelen zijn onder meer een ventilatorhub, Hyper M.2 X4-kaart en een driebands wifi-antenne die werkt in 802.11ac-modus met snelheden tot 1300 Mbps.

Moederbord ASUS P5K

Platform dat de nieuwste Intel® Quad-core en Core™ 2-processors ondersteunt. De P35-chipset is geschikt voor dual-channel werking, 1333/1066/800 FSB, multi-coreprocessor, PCI Express x16 grafische kaart. Hoge kwaliteit polymeer condensatoren en een heatpipe zijn bijkomende voordelen.

Moederbord ASUS P5Q

Combineert hoge efficiëntie met uitstekende prestaties. De P45-chipset ondersteunt dual-channel DDR2-1200-geheugen en een grafische kaart op basis van de PCI Express 2.0 x16 grafische bus. Het bord is uitgerust met een unieke zesde generatie processor, die zorgt voor een zuinig stroomverbruik. Met het embedded Linux-besturingssysteem kunt u uw computer in slechts 5 seconden aanzetten en toegang krijgen tot het wereldwijde netwerk.

Moederbord ASUS P8Z77-V PREMIUM

Een smartcard met supersnelle Thunderbolt-randapparatuur. Het is 2x sneller dan USB 3.0 en 20x sneller dan USB 2.0. Meerdere apparaten kunnen op volle snelheid doorgelust worden naar dezelfde poort. ASUS SSD Caching II-technologie herdefinieert de manier waarop de harde schijf werkt door een solid-state schijf als cache te gebruiken, zodat deze veel sneller werkt.

Moederbord ASUS M2N 32-SLI Deluxe

Een bord dat de DDR2-geheugenstandaard en het Socket AM2-platform ondersteunt. Stack Cool en 8-Phase Power-technologieën zorgen voor een stabiele werking van het systeem en bieden tegelijkertijd een sterke verwerkingskracht. Het unieke ontwerp van het koelsysteem zorgt voor een extreem stille werking Gebruikers hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met de buitenwereld zonder onnodige kabels: tv, Dolby, werken met wifi en randapparatuur, zelfs in de slaapstand.

Aanbevolen: