Review Van De Beste Gebogen Monitoren

Inhoudsopgave:

Review Van De Beste Gebogen Monitoren
Review Van De Beste Gebogen Monitoren

Video: Review Van De Beste Gebogen Monitoren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Sind CURVED MONITORE besser fürs GAMING? AORUS CV27F im Test 2023, Februari
Anonim

Gebogen monitoren winnen aan populariteit - dankzij hen is het beeld vervormingsvrij, beter aangepast aan de structuur van het menselijk oog, en een lange kijktijd belast de ogen niet. Hierdoor kopen steeds meer mensen gebogen monitoren. Als je besluit een dergelijke monitor te kopen, kijk dan eerst welke modellen door kopers worden aanbevolen.

Beste gebogen monitor
Beste gebogen monitor

instructies:

Stap 1

Samsung gebogen monitor

Van de gebogen Samsung-monitoren zijn er drie modellen die kopers het meest waarderen:

• Samsung C27F396FHU Curved - 27-inch computermonitor heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Meest geschikt voor games en kantoorwerk. De monitor reflecteert geen licht, een handig schermformaat, makkelijk aan te sluiten op een laptop of speakers. Kopers zijn het erover eens dat dit een geweldige monitor is voor een betaalbare prijs.

• Samsung LC24F396FHUXEN Curved - Ook deze Samsung Curved monitor verdient lof. De monitor is in alle opzichten uitstekend. Afbeeldingen worden geproduceerd in heldere, natuurlijke kleuren. Het is een van de goedkopere gebogen monitormodellen.

• Samsung 34CF791 Curved - Voor iets hogere inkomens wordt een duurdere monitor zoals deze aanbevolen. Dit model bevat kwaliteit en stijl.

Samsung Curved LC24F396FHUXEN
Samsung Curved LC24F396FHUXEN

Stap 2

Philips gebogen monitoren

Als je op zoek bent naar een Philips curved monitor voor een redelijke prijs, overweeg dan om de Philips 278E8QJAB/00 te kopen. Dit model heeft levendige kleuren. Het voordeel van de monitor is kijkhoeken en schermvervorming, de nadelen zijn onder meer een niet al te goede geluidskwaliteit.

Ook de Philips 328E9FJAB/00 gaming monitor verzamelt goede reviews. Het is iets duurder, maar van betere kwaliteit. Films kijken en spelen met dit model is veel leuker.

Er is veel vraag naar de duurste van de gepresenteerde monitoren voor een computer van dit merk - Philips X Line 349X7FJEW / 00. Kopers merken levendige kleuren en scherp contrast op.

Philips 278E8QJAB / 00
Philips 278E8QJAB / 00

Stap 3

Andere merken gebogen monitoren

Nog twee modellen van andere merken wonnen het vertrouwen van kopers. De gebogen monitor van de LG 34UC89G werd beoordeeld voor 166Hz verversing, G-Sync, gebogen scherm, uitstekende kleurweergave.

Een ander betrouwbaar merk is Asus. De ASUS ROG Strix XG35VQ gebogen monitor is geschikt voor elke gebruiker.

LG 34UC89G
LG 34UC89G

Populair per onderwerp