De Beste Laptops, Tablets Voor Uw Creatieve Behoeften

Inhoudsopgave:

De Beste Laptops, Tablets Voor Uw Creatieve Behoeften
De Beste Laptops, Tablets Voor Uw Creatieve Behoeften

Video: De Beste Laptops, Tablets Voor Uw Creatieve Behoeften

Video: De Beste Laptops, Tablets Voor Uw Creatieve Behoeften
Video: Top 10 Best 2 in 1 windows Laptops/Tablets of 2021 2024, April
Anonim

Als je een kunstenaar bent, zal technologie je helpen in je bedrijf. Een moderne persoon kan een pen en een stuk papier neerleggen en zijn eigen schetsen en tekeningen maken op een beeldscherm met behulp van speciale elektronische apparaten.

voor creatieve taken
voor creatieve taken

De nieuwste beste CPU's voor computers zijn de Intel Core I7, I9 en Xeon, zes-core edelstenen die een aanzienlijke boost in vermogen bieden ten opzichte van de vorige generatie quad-core processoren, gecombineerd met Nvidia's recent geïntroduceerde RTX 20 grafische kaarten die iets sneller en ondersteuning tracing.stralen voor 3D. Als je nog even wacht, dan zou Intel dit jaar nieuwe laptops met 9e generatie Intel Core-processors moeten introduceren.

Er is een enorm aantal prestatiecombinaties, dus het is moeilijk om een specifieke configuratie aan te bevelen.

Tips voor het kiezen van een computer voor uw creatieve taken

Als u een computer voor bepaalde programma's moet kiezen, bestudeer dan zorgvuldig de noodzakelijke kenmerken en componenten die nodig zijn voor de werking ervan. Adobe Photoshop en Adobe Premiere Pro vereisen bijvoorbeeld grafische kaarten met een Nvidia Quadro GPU om correct te werken met 10-bits kleuren (Geforce is niet geschikt). 10-bits kleur is beschikbaar op voorwaarde dat de monitor via DisplayPort op de computer is aangesloten, anders kan het selectievakje in de instellingen worden aangevinkt, maar als resultaat zijn 8-bits kleuren beschikbaar. Als je met afbeeldingen en foto's werkt, heb je een monitor nodig die consistentere kleuren laat zien op het scherm en in print. De meest gekalibreerde monitoren in HP Dreamcolor-notebooks met zijn unieke ATW-IPS-matrix.

Als uw budget niet beperkt is, kunt u contact opnemen met speciale studio's die zich bezighouden met het assembleren van computers, in dergelijke workshops kunt u 18-core Intel Core I9, 32-core AMD Threadripper en Nvidia Titan RTX invoegen. Daarom moet u een kant-en-klare laptop kiezen voor uw specifieke behoeften.

De beste lichtgewicht laptop voor 3D-ontwerp en codering

Asus ROG Zephyrus S GX701

De laptop heeft een 17 inch scherm en de belangrijkste grafische kaart is Nvidia RTX 2080 met 8GB geheugen, als je besluit geld te besparen kun je dit model nemen met de RTX 2060 variant. Maar helaas was er geen keuze tussen de processors, de Zephyrus S GX701 heeft een i7-8750H processor, geen configuratie met Intel Core i9 processor. De laptop weegt minder dan 3 kilogram, omdat hij is gemaakt met Max-Q-technologieën (balans tussen elegantie en prestaties). Helaas moet Nvidia nog uitzoeken hoe je een mobiele Quadro RTX-chipset kunt bouwen, dus je hoeft alleen maar voor Nvidia Geforce te kiezen. Werken met 10-bits afbeeldingen op laptops is alleen mogelijk met het gebruik van externe grafische processors.

Beeld
Beeld

Beste Mac voor mobiele foto- en videobewerking

Apple MacBook Pro 15

Onder Apple-computers is de MacBook Pro 15 momenteel de beste voor het werken met afbeeldingen. Nu heeft de laptop een aanraakpaneel voor het eenvoudig bewerken van foto's en niet alleen (Touch Bar). Om een monitor aan te sluiten beschikt de laptop over meerdere USB-C en Thunderbolt poorten. 15-inch scherm, 4K-resolutie.

Beeld
Beeld

Beste laptop voor kunst en presentatie

Dell XPS 15 2-in-1 / Dell Precision 5530

De flexibiliteit van deze laptop is geschikt voor tekenen en schetsen en de rotatie van de monitor is geschikt om een presentatie aan klanten te tonen. Dit is een 15-inch convertible laptop met een goede rekenkracht en een ideale gekalibreerde matrix. Processor - Intel Core i7, videokaart - AMD Radeon Pro Vega 4GB. Er is keuze uit processoren, i9, i5. De Precision 5530 heeft dunne frames aan de zijkanten en aan de bovenkant, vandaar dat de webcam aan de onderkant zat, dit is erg onhandig, omdat tijdens videogesprekken je gezicht wordt uitgezonden met zicht op de neus, en het is beter om log in via de vingerafdrukscanner, die is ingebouwd in de aan / uit-knop … De laptop kan 6 uur werken zonder opladen, wat een goed resultaat is, omdat veel "lang spelende" ultrabooks die door fabrikanten zijn aangegeven in een paar uur zijn ontladen. Je laptop kun je opladen via de USB Type C poort, er zijn er twee.

Beeld
Beeld

De beste tablet voor artiesten en fotografen

Apple iPad Pro 2018

Deze tablet heeft een goede set schets-, foto- en videotools in zijn arsenaal. De iPad Pro heeft een geweldig kleurenscherm en tekenpotlood, dus papier en houtpotloden behoren tot het verleden.

Apple Pencil is handig om te gebruiken bij het tekenen, omdat de sensoren op de stylus en de tablet de druk goed lezen, om het potlood te synchroniseren moet je de dop verwijderen en in de Lightning-poort plaatsen, er verschijnt een dialoogvenster waarin je kunt breek het. Het potlood wordt via dezelfde poort opgeladen, 15 seconden verbinding is voldoende om nog een half uur te werken. En Pencil 2 kan eenvoudig worden opgeladen door de rand van de tablet aan te raken, er is een speciale magnetische houder in ingebouwd. Het werkalgoritme voor beide potloden is hetzelfde, als je hard drukt, krijg je een dikke lijn, als je de stylus schuin houdt, zal er een schaduw zijn. Maar de tweede versie van het potlood werkt niet met tablets die vóór 2018 zijn uitgebracht, hiermee moet rekening worden gehouden bij het kopen ervan. Toegegeven, de stylus en het toetsenbord maken de iPad Pro duurder, dus als je wat geld wilt besparen, kun je kiezen voor de Apple iPad Air.

Beeld
Beeld

De beste tablet voor Windows-artiesten

Microsoft Surface Pro 6

Deze tablet draait op het Windows 10 besturingssysteem, dus het is makkelijk te achterhalen. De tablet ondersteunt Surface Dial en Surface Pen, wat je creatieve proces gemakkelijker maakt op Microsoft Surface Pro 6. Als je er een gaat kopen om te tekenen, kies dan een model met een krachtige processor - intel core i7 en meer geheugen, want werken met grote afbeeldingen is veel systeem en het duurt langer om informatie te verwerken.

Deze tablet is klein - de diagonaal is 12,3 inch, het is een draagbaar apparaat, maar het is handiger om met grote schermen te werken.

Beeld
Beeld

De beste desktop voor kunst en design

Microsoft Surface Studio 2

Heb je ooit op een Whatman-papier geschilderd? Je hebt de mogelijkheid om te tekenen op het monoblock-display van dezelfde afmetingen, Surface Studio 2 heeft een diagonaal van 28 inch (4500x3000pix). Verantwoordelijk voor de grafische kaart Nvidia GTX 1070. Handige transformerende poot waarmee je de monitor in een comfortabele hoek op de tafel kunt zetten, zodat je kunt schetsen en werken.

Beeld
Beeld

Beste mobiele werkstation voor illustraties

HP ZBook x2

De ZBook x2 heeft een afneembaar toetsenbord dat na losgekoppeld kan worden bediend via Bluetooth, en het heeft een geweldig design. Het heeft een mat 14-inch scherm (3840x2160) en een Nvidia Quadro M620 grafische kaart. Het is mogelijk om de tablet op twee monitoren aan te sluiten.

Aanbevolen: