De Beste Grafische Kaarten Van Asus

Inhoudsopgave:

De Beste Grafische Kaarten Van Asus
De Beste Grafische Kaarten Van Asus

Video: De Beste Grafische Kaarten Van Asus

Video: De Beste Grafische Kaarten Van Asus
Video: Koophulp: Dit zijn de beste videokaarten voor Full HD, WQHD en 4K 2024, April
Anonim

De videokaart die in het moederbord is ingebouwd, is vaak niet geschikt voor degenen die graag moderne 3D-games spelen en liever video's in uitstekende kwaliteit bekijken. Fabrikanten bieden een enorme selectie grafische adapters, maar de grafische kaarten van Asus worden erkend als enkele van de beste.

Asus grafische kaart
Asus grafische kaart

Specificaties Asus grafische kaart

  • Databus.
  • Een grafische processor, waarvan de snelheid van het wisselen van foto's afhangt.
  • Koelsysteem. Sommige kaarten, zoals de R9290X, hebben ingebouwde CoolTech-ventilatiesystemen die zelfs bij zware belasting voor een goede koeling zorgen. Het beste koelsysteem van Asus is DirectCU II.

De beste grafische kaarten van Asus

Een van de krachtigste is de Asus PCI-E GTX-Titan-6GD5 videokaart. Met een GPU-frequentie van 837 MHz en een videogeheugen van 6 GB geeft het de beste resultaten in gamesnelheid wanneer getest op 3D-Mark.

De Asus GTX770-DC2OC-videokaart is een van de best presterende kaarten, de GPU-frequentie is 1110 MHz. Stabiele spanning wordt geleverd door het Digi+ tienfasige voedingssysteem, een bijzondere ontwikkeling van Asus.

De Radion Asus ROG MATRIX-videokaart wordt beschouwd als een van de beste op het gebied van koelsysteem en stroomstabiliteit. Het herbergt een 14-fasen Digi+ voedingssysteem, een hybride ventilator en een DirectCU II koelsysteem met een centimeter heatpipe. Zelfs bij extreem lage temperaturen met stikstofkoeling blijven de geheugenchips onder controle dankzij de Memory Defroster.

Asus Geforce GTXTITANZ Gaming Graphics - Supersnelle dubbele GPU en 12 GB geheugen voor maximale prestaties. Dit is een van de beste opties voor gamers met video van hoge kwaliteit via het netwerk.

Een van de beste qua prijs-kwaliteitverhouding kan worden beschouwd als de Asus GTX760 videokaart. Tegen een relatief lage prijs kunt u uitstekende grafische overklokken (1072 GHz), efficiënte Direct Power en DirectCU II-koeling en andere Asus-technologieën krijgen.

Aanbevolen: