Hoe De Bios Van Videokaarten Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Bios Van Videokaarten Te Updaten
Hoe De Bios Van Videokaarten Te Updaten

Video: Hoe De Bios Van Videokaarten Te Updaten

Video: Hoe De Bios Van Videokaarten Te Updaten
Video: BIOS UPDATE? Zo installeer je dat! | TechTime 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van het BIOS van de videokaart wordt niet uitgevoerd tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Dergelijke maatregelen worden meestal genomen na een mislukt experiment of na spontane nulstelling van het flashgeheugen. De taak van het herstellen van een videokaart wordt teruggebracht tot het schrijven van een nieuwe firmware in het BIOS.

Hoe de bios van videokaarten te updaten
Hoe de bios van videokaarten te updaten

instructies:

Stap 1

Om videokaarten met spontaan gewist BIOS te herstellen, evenals kaarten die zijn beschadigd door mislukte firmware, hebt u een tweede videokaart nodig. In dit geval, als de PCI-kaart beschadigd is, is een AGP-kaart nodig en vice versa.

Verwijder de niet-werkende kaart uit de sleuf en plaats de werkende kaart. Ga naar BIOS Setup en wijzig de volgorde van initialisatie van videokaarten. De bus met een geïnstalleerde werkende kaart moet eerst worden geïnitialiseerd. Als Windows moet opstarten voor herstel, start u het systeem en installeert u de stuurprogramma's voor de tweede kaart.

Stap 2

Open de website van de fabrikant, ga naar de sectie Drivers / Unified BIOS en download het juiste bestand. Voor G450-, G200- en G400-kaarten met nieuwere BIOS-versies moet het gedownloade bestand worden uitgepakt, UBIOSWIN uitvoeren en de instructies volgen. Als u Mystique 220, Productiva G100, Millennium, Millennium 2 of Mystique gebruikt, moet u na het uitpakken van het firmwarebestand de computer opnieuw opstarten in DOS-modus, bijvoorbeeld met de Windows 9x-schijf of een opstartdiskette. Voer DOS niet uit vanuit Windows. Druk na het opstarten van het systeem op "F8" en selecteer "Alleen opdrachtprompt in veilige modus". Nadat u in DOS bent opgestart, gaat u naar de firmwaremap, voert u het UPDBIOS-bestand uit en volgt u de instructies.

Aanbevolen: