Hoe Het Moederbord Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Moederbord Te Verwijderen?
Hoe Het Moederbord Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Moederbord Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Moederbord Te Verwijderen?
Video: How to remove stripped screws – 7 different ways 2024, Mei
Anonim

Om het moederbord uit de ingewanden van de systeemeenheid te trekken, moet u bijna alle interne apparaten eruit trekken.

Er zijn veel condensatoren, weerstanden en andere elementen op het moederbord
Er zijn veel condensatoren, weerstanden en andere elementen op het moederbord

Noodzakelijk

Phillips kleine schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Zet uw computer uit. Schakel de voeding naar het moederbord uit door de tuimelschakelaar aan de achterkant van de systeemeenheid om te draaien. Koppel de computer ook fysiek los van de voeding, haal de stekker uit het stopcontact.

Stap 2

Draai de schroeven los waarmee de zijpanelen van de systeemeenheid zijn bevestigd. Verwijder de wanden van de systeemeenheid.

Stap 3

Raak de metalen behuizing van de systeemeenheid of batterij aan met een schroevendraaier. Dit is helemaal geen ritueel, maar een manier om de statisch opgebouwde stress te verlichten.

Stap 4

Verwijder alle kabels en stroomdraden van de connectoren op het moederbord.

Stap 5

Heb je een losse videokaart (en soms geluids- en andere kaarten), vergeet dan niet dat deze meestal met een schroefje aan de achterkant van de computerkast wordt vastgemaakt. Draai deze schroef los, trek de draden uit het moederbord naar de videokaart. Als de videokaart met druktoetsen in de sleuf wordt ondersteund, vergeet dan niet om ze uit elkaar te spreiden. Trek de videokaart voorzichtig uit de sleuf.

Stap 6

Het RAM-geheugen kan worden verwijderd terwijl het moederbord zich nog in de systeemeenheid bevindt. Om dit te doen, drukt u op de vergrendelingen, spreidt u ze uit elkaar en trekt u de RAM-balk naar buiten. Herhaal deze stap voor alle RAM-sticks als er meer dan één is.

Stap 7

Zoek en draai alle schroeven los waarmee het moederbord aan de behuizing van de systeemeenheid is bevestigd. Trek het moederbord uit de doos. Verwijder indien nodig de ventilator en processor hiervan. Plaats de kaart in een antistatische zak of verzenddoos.

Aanbevolen: