Instellingen Voor Grafische Kaarten Wijzigen

Inhoudsopgave:

Instellingen Voor Grafische Kaarten Wijzigen
Instellingen Voor Grafische Kaarten Wijzigen

Video: Instellingen Voor Grafische Kaarten Wijzigen

Video: Instellingen Voor Grafische Kaarten Wijzigen
Video: Grafische kaart hoe werkt het installeren en configureren 2024, Maart
Anonim

Om comfortabel werken met grafische toepassingen en maximale prestaties in games te garanderen, is het vaak nodig om de instellingen van de videokaart te wijzigen. Dit kan worden gedaan met behulp van de juiste programma's of door de driverinstellingen te bewerken.

Instellingen voor grafische kaarten wijzigen
Instellingen voor grafische kaarten wijzigen

Noodzakelijk

Riva-tuner

instructies:

Stap 1

Om de prestaties te verbeteren, moet je tweakers voor videokaarten gebruiken. Het is de moeite waard om stil te staan bij het Riva Tuner-programma, waarmee u de kern- en geheugenfrequenties van het bord kunt verhogen. Klik in het hoofdvenster van het programma, in het item "Driver-instellingen", op de knop aan de rechterkant van het formulier die de versie van het stuurprogramma aangeeft en klik in het vervolgkeuzemenu op het pictogram van de videokaart. Wijzig de gewenste frequenties zorgvuldig. Klik op de knop Test om de resultaten te bekijken. Als artefacten en weergaveproblemen niet op de monitor verschijnen, is de instelling correct. Sla uw selecties op.

Stap 2

Een belangrijk punt is de grafische setting in het spel zelf. Bilineaire filtering verwijst naar het opleggen van texturen op een 3D-object, dat wordt toegepast om abrupte kleurovergangen tussen texturen te voorkomen. Mip-mapping verbetert de beeldkwaliteit en prestaties, trilineaire filtering combineert bilineaire filtering en mapping. Anisotrope filtering verwijdert de "karteligheid" van een hellend oppervlak, terwijl anti-aliasing helpt het "ladder" -effect aan de randen van oppervlakken te elimineren.

Stap 3

Configureer de driverinstellingen in het configuratiescherm van de videokaart. Deze instellingen kunnen zowel een toename van het aantal frames per seconde als een afname opleveren. Het is belangrijk om een middenweg te vinden. Om de grafische kwaliteit te wijzigen, opent u het Nvidia-configuratiescherm (klik met de rechtermuisknop op het bureaublad - "Nvidia-configuratiescherm"). Selecteer in het programmavenster het item "Beeldinstellingen aanpassen met voorbeeld", selecteer het item "Aangepaste instellingen met focus op:", en sleep de schuifregelaar naar het item "Prestaties".

Stap 4

Wijzig de software-instellingen met behulp van het item 3D-instellingen wijzigen op het tabblad Toepassingsinstellingen. Wijzig de instellingen voor elke game of applicatie, afhankelijk van uw behoeften.

Aanbevolen: